2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم نداشتم ولی دور و برم از این تجربیات داشتم تا دلت بخواد😂

شوهرم که افسردگی داشت ( و داره ) و گاهی حالش بد میشه

خیلی اذیت میشه طفلی با این که دارو میخوره چون پیگیری نکرده بود حاد شد و هنوز کامل خوب نشده

برادرم هم وقتی بچه بود اضطراب داشت و حتی تو مدرسه رفتنشم به مشکل خورده بود که مجبور شد دارو بخوره

کلکسیون اینجور چیزام ماشالله😐

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

من افسردگی داشتم و دلشوره زیاد. گریه شدید. رفتم پیش یه مشاور بهم هدف میداد مثلا وزن بالامو چک میکرد میگفت رژیم بگیر هر سری میرفتم پیشش وزنمو چک میکرد درمورد درسام میگفت از نمرات دانشگاهت پرینت بگیر بیار دفعه بعد . منم واسه اینکه جلوش ضایع نشم درس میخوندم و وزنمو کم میکردم که میرم پیشش ضایع نشم . یه رابطه دوستانه شروع کرده بود که من روم نمیشد به حرفاش گوش ندم. یجورایی بهم هدف داده بود حالم خوب شد درسم خوب شد وزنم اومد پایین اعتماد بنفسم رفت بالا

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
من افسردگی داشتم و دلشوره زیاد. گریه شدید. رفتم پیش یه مشاور بهم هدف میداد مثلا وزن بالامو چک میکرد ...

خدا رو شکر که خوب شدی 

مهربانی مهمترین قسمت انسان بودن است.
افسردگی و اضطراب خیلی آزاردهنده ست ایشالا سر هیشکی نیاد 

دوست عزیزعرق بادرنجبویه با عرق نسترنو به اندازه مساوی مخلوط کنید و بخورید 

عرق بابونه با نوک قاشق چایخوری اسطخودوس دم بدید بخورید 

چای سیب و کمی گل سرخ و زعفران دم بدید و در روز چندین بار بخورید 

اینا خیلی موثره خیلیییی

مزاجتون چیه؟ ممکنه سودا بر شما غلبه کرده باشه که در اینصورت نباید سردیجات بخورید نباید چای سیاه بخورید . 

پیش یه دکتر طب سنتی برید

من دارو میخورم..

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

دوست عزیزعرق بادرنجبویه با عرق نسترنو به اندازه مساوی مخلوط کنید و بخورید  عرق بابونه با نوک ق ...

آخه شنیدم بعضی داروهای گیاهی و شیمیایی تداخل دارن واسه همین مرددم که از اینا استفاده کنم 

مهربانی مهمترین قسمت انسان بودن است.
میشه بگی اسم دارو یا داروهاتو؟

پرفنازبن و سیتالوپرام 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را