2777
2789
عنوان

بچه ها بنطرتون این دختره عجیبه یا چی خیلی مرموزه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 25 پست

یکی از فامیلای همسر منم همینه خیلی خوشگله ولی نه اینستا نه هیچ جای دیگه عکس نمیزاره.  

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این الان کجاش عجیبه منم هیچوقت هیچ عکسی از خودم هیچ جا نزاشتم یعنی خیلی مرموزم😵 درسته کندال جنر نیس ...

اخه میدونی واقعاااا خوشگل و خوش هیکل و جذابه  اینش عجیبه برام و اینکه زیادم بیرون نمیره اما عکسای خفنی داره یعنی حتی یه بارم من ندیدم این استوری بزاره حتی تولدش حتی پدربزرگش مرد ام چیزی نزاشت

🧘
شاید هم یه دوست پسر خفن داره اون اجازه نمیده

یعنی واقعا کسی هست به حرف دوس پسرش گوش کنه ؟؟؟

مگه طرف چیکارشونه ؟؟ بخدا تو مخم نمیره😁

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
یعنی واقعا کسی هست به حرف دوس پسرش گوش کنه ؟؟؟مگه طرف چیکارشونه ؟؟ بخدا تو مخم نمیره😁

گفتم دیگه حتما خفن هست از اون پسر خوبا و خوشتیپ و پولدار همه چی تموم که دختره نمیخواد از دستش بده به حرفش گوش میکنه  من دیدم اطرافم