2821
2789

میخوام باردار بشم 

بیمه ای میخوام شامل سونو و آزمایشا و سزارینم بشه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

ممونه درمورد یه دارو تو تاپیکم مشورت بهم بدید دوستان

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما دانا داریم راضیممیگم فقط یه سوال یه جاها فاکتور میدن ولی هنوز نبردیم نمیدونم کجا ببریم اصلا

زنگ بزنین از خود بیمه بپرسین 

چیارو شامل میشه؟ 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

ما دانا داریم راضیممیگم فقط یه سوال یه جاها فاکتور میدن ولی هنوز نبردیم نمیدونم کجا ببریم اصلا

زودتر ببرید تا وقتشون نگذشته 

ببرید نمایندگی اون بیمه تو شهرتون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

استارتر تو برو تو سایت هر بیمه ای ببین تعرفه هاش چجوریه مقلا یه بیمه ممکنه حالت طلاییش بهت ۳۰ هزینه بیمارستان بده همون بیمه نقره ایش مثلا بیست بده 

اینارو ببین و توجه کن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یا نمایندگی بیمه تو شهرتون 

یا اگ از طرف کار همسرتون بیمه شدین نماینده بیمه تو مجموعشون و اینکه زمان داره خیلی نگه ندار بپرس ببر واگرن نمیدن

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
استارتر تو برو تو سایت هر بیمه ای ببین تعرفه هاش چجوریه مقلا یه بیمه ممکنه حالت طلاییش بهت ۳۰ هزینه ...

شما خودتون یا اطرافتون کدوم بیمه استفاده میکنید راضین؟ 

شما خودتون یا اطرافتون کدوم بیمه استفاده میکنید راضین؟

ما ایران داریم 

دی داشتیم 

با چند تا که اسمش یادم نیست الان 

از ایران راضیم ولی خب شرکتای بهتری هستن که هزینه بیشتری میدن برا بیمارستان 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز