2777
2789
عنوان

یه چیزی ذهنمو خیلی درگیر کرده

110 بازدید | 19 پست

مگه استمنا حرام‌نیست

خب بچه های ای وی افی مگه از طریق استمنای مرد به عمل نمیان

یعنی فعل حرام توشه دیگه

خب پس نتیجه چی میشه،واقعا حلاله یانه در واقع حرامه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرام !؟ کدوم منبع گفته حرامه؟؟

امام صادق (علیه‌السّلام) حکم استمنا سوال شد، فرمود: «گناهی بزرگ است که خداوند در قرآن از آن نهی فرموده است» و حضرت به آیه هفت سوره مؤمنون  استشهاد نمود.

روایت ک خییییلی زیادهست .ایه قران هم همینطور.

امام صادق (علیه‌السّلام) حکم استمنا سوال شد، فرمود: «گناهی بزرگ است که خداوند در قرآن از آن نهی فرمو ...

خب الان نظر شما چیه ،بنطرتون ای وی اف حرامه یا حلال؟

دوستان استمنا حرامه 

ایه قران توی سوره مومنون میگه به وسیله ی هرکسی یاهر چیزی بجز همسرشرعی خودتون ارضا بشید اون حراما و صددرصد چه خودتون به ضرر اون کار علم داشته باشید چ نداشته باشید قطعا چیزی ک حرامه ب جسم یا روان شماضربه ی بدی میزنه.

و تا وقتی صراحتا حکم جایگزینی براش نیومده نمیتونیم برای چیزی استثناقائل بشیم.

واسه این مساله هم راه هست و اتاقی تعبیه شده ک همسر این کلررو بکنه. ک مرد با فکر یا عملی غیراز همسر شرعی و قانونیش اینکارو نکنه.