2777
2789
عنوان

مامانای باردار چه قرص هایی میخورین

110 بازدید | 16 پست

من ففول ،سوپراکل (کلسیم)، رئوفولیک،D3, glük vitداده

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
فموبرا ویتامین د آسپرین

فموبرا مکمله یا اهنه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قند دارم، متفورمینتیرویید دارمکلسیم میخورم فولیک اسید .مولتی ویتامین. اهن نمیخورم چون خیلی اهنم ب ...

منم دیابت بارداری دارم و انسولین میزنم🤦‍♀️

هفته چندی ؟

۱۵ و ۲روز فک کنم

منم دیابت بارداری دارم و انسولین میزنم🤦‍♀️

من دو تا متفورمین میخورم، خداروشکر فعلا لب مرزه.

من قبل بارداری هم میخوردم.

بارداری های قبلیم انسولین میزدم، ولی فعلا چون کنترل، گفت فعلا با تغذیه و قرص بریم جلو ، ببینیم چی میشه.

به سلامتی عزیزم منم هفته یازدهممنینیمون هم سن میشن حتی شاید توی ماه

الهی😍ایشالا سالم بغل بگیریم

۳تا مکمل میخورم، پرگمام، سوپرابیون، آهن.

قرص آ اس آ، آمپول انوکساپارین، شیاف پروژسترون😖

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

من ۴۱ سالمه، ۳ تا سقط داشتم، دو تاش بخاطر سندروم داون مثبت بوده.

هر مریضیم فکر کنی دارم.

دکترم میگه هر چه خوبان دارند تو یکجا داری.

الانم گفته طول سرویکسم ۲۸، تو هفته ۱۸، گفت استراحت کن، اگر باز کمتر شد بیا برای سرکولاژ اورژانسی، اخه دختر اولمم ۳۲ هفته دنیا اومدش