2777
2789

قیمت پایین

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به جنس و شرایطش و قیمتش داره و البته اینکه عجله هم نباید کنی . اگر عکس نزاشتی حتما عکس بزار و توی قسمت توضیحات جزئیاتی مثل آپشن هاش ، وضعیت سالم بودن و یا نبودن و اگر تخفیف میخوای بدی ذکر کن و مواردی که واقعا فکر می‌کنی لازمه 

از آپشن فوری و نردبان هم که بقیه بچه ها ذکر کردند هم میتونی استفاده کنی 

بستگی به جنس و شرایطش و قیمتش داره و البته اینکه عجله هم نباید کنی . اگر عکس نزاشتی حتما عکس بزار و ...

همه اینارو انجام دادم ☹️

قیمتشم خوب گذاشتم 

خیلی ها از نصف قیمت هم پایین تر می‌خوان تمع کردم ندادم الان میگم کاش داده بودم همون قیمت 

بنظرت برم دوباره بهشون پی ام بدم .بده ؟

همه اینارو انجام دادم ☹️قیمتشم خوب گذاشتم خیلی ها از نصف قیمت هم پایین تر می‌خوان تمع کردم ندادم الا ...

دیوار یکی از ویژگی های کاربراش اینه کلا همه چی رو به شدت ارزون و به عبارتی مفت می‌خوان . 

با این حساب میتونی هم توافقی بزاری به بالاترین قیمت پیشنهادی بفروشی . 

همه اینارو انجام دادم ☹️قیمتشم خوب گذاشتم خیلی ها از نصف قیمت هم پایین تر می‌خوان تمع کردم ندادم الا ...

واقعیتش به نظر من جالب نیست بری پیام بدی ولی بازم تصمیم گیرنده نهایی خودتی .