خوب رشته ات چیه ولی معدل بالای ۱۵ اگه ۱۷ به بالا چه بهتر
برای بورسیه باید زبان انگلیسی ایتلس ۷ به بالا داشته باشی
و توصیه نامه از استادای معلم های قبلی حداقل ۲ تا
ریز نمرات پاسپورت اینا ترجمه رسمی
بدون کنکور هممیشه اگه دیپلم هم میخوای بری همچنین ولی بیشتر واسه کارشناسی ارشد بها میدن
و همچنین مدرک هرچی که داری بزار تو روزمه ات
حداقل دوتا پروژه اگه واسه کارشناسی ارشد میخوای بری
تمکن مالی ۱۰۰ میلیون داشته باشی
یه پروپوزال قوی
انگیزه نامه خیلی خیلی مهمه
خوب مقاله اینا داشته باشی شانست خیلی بالا میره
مخصوصا اگه نامه پذیرش مشروط ار یکی از استادای دانشگاه مقصد داشته باشی درصد بورسیه گرفتنت حتمیه
و اینکه سابقه کاری حداقل دو سه ماه کارآموزی هم داشته باشی خوبه و مهارت های بلد باشی مانند اکسل اینا آفیس اینا بلد باشی خیلی خوبه و باید بدونی که چه زمانی واسه بورسیه اقدام کنی زمان درست اقدام کنی شانست بیشتره معمولا از زمستان یه سال قبل اینکه بخوای واسه بورسیه اقدام کنی خوبه درخواست بدی شانست خیلی بیشتر میشه ولی توصیه من اینه که نامه پذیرش مشروط از یکی از استادای اونجا بگیری عین ضامن میمونه که میگه این دانشجو شایستگی اینو داره واسه دانشگاه مورد نظر
من میخوام واسه چین حسابداری کارشناسی ارشد واسه بورسیه سی اس سی اقدام کنم البته چهار سال دیگه 😂 تازه ترم ۱ کارشناسی هستم 😂😂
خلاصه بگم هرچی مشارکت قوی تر شانست خیلی زیاده چون داوطلبان بورسیه خیلی خیلی زیاد هستن. حتی ممکنه قوی تر ولی تو هم باید با مدارک قوی آماده باشی و در طول دانشگاهی که الان هستی باید هرچی که هست با سر بری داخلش اگه باعث میشه پیشرفت کنی تا بتونی واسه بورسیه قبول بشی نه چند کشور های مثه کانادا آمریکا ترکیه چین که خیلی متقاضی دارن