خانوما من تبخال چشمی داشتم دیدم تار تار شد دارو مصرف کردم خوب شد ولی شفاف نشد اخرین باری ک رفتم دکتر داروهامو قط کرد و گف چشمتو ضعیف کرده چشم سالم ک تبخال نداشت شمارش ۱و۲۵ اون یکی ۲ و۲۵ شده
میتونم عمل لیزیک کنم؟؟؟؟ یا چون تبخال داشتم نمیشه همچین چیزی؟؟؟میشه راهنماییم کنین😔😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چجوری تبخال چشم گرفتی عزیزم؟ یه دکتر خوب دیگه برو حتما ببین چی میگه؟
ننیدونم عزیزم یروز از خواب پاشدم دیدم تار بود یه چشمم روز به روز بدتر شد تا دیگه اصلا ندیدم رفتم دکتر گف تبخاله وایی انقد دکتر رفتم باور نمیکنی تو یه ماه ۱۰ تا دکتر متخصص رفتم همه همینو گفتن دارو مصرف کردم حالا دیدم ازینی ک بود بهتر شد ولی تاره ضعیف کرده چشممو
عکس گرفت که شکل چشم میاد روی کاغذ یعالمه چیز نوشته بود دید گف استیگماته یکماز منم اونی ک تبخال داشته ...
من بدون عینک تا یک متر هم نمیتونستم بخونم عکس های لیزیک اینجور نیست، کلا کره چشم رو اسکن میکنه، برو بهش درخاست بده بنویسه، اون عکس مشخص میکنه که میتونی لیزیک بشی یا نه