2777
2789

من دانسجوی دندانپزشکیم و سوهرم دندانساز

دوره عقدم این یکب دو روز شوهرم منو اورد خونه پدرش

دانشگام که تموم سد قرار شد منتظر خواهرشوهذم بمونم برگردیم باهم خواهرشوهرم کشاورزی میخونه دانشگاش نیم ساعت اونورتره.۴ساااااعت بیرون منتظر موندم تا تموم شه

وقتی تومدم خونه حالم خبلی بد بود هم خیلی خسته هم کم حال..شوهرم وقتی اومد دید حالمو گفتم منو ببر بیرون گفتن باشه..کفت مهمون داره میاد بریم زودتر شام بخوریم پس

مهمون خانواده برادر مادرشوهرم بود..یه بیست دقیقه پیششون نشستیم پیام دادم ب شوهرم گفتم کی میربم گفت  مهمون داربم وایسا..باز گفتم باشه عزیزم نیم ساعت پیششون بشینیم بعد بریم..گفت نه نمیربم..صداش کردم اومد تو اتاق گفتم من حالم خیلب بده واقعا ب یه هواخوری احتیاج دارم.گفت مهمون نشسته درک نداره

خبلی حالم بد شد گفتم الان احتیاج دارم دبگه وقت دیگه چه ارزشی داره ..حال بد منو دید باز رفت اونور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانوم با سیاست وسط مهمونی پیله نمیکنه بریم بیرون

بعدا با ناز میگه میخواستم بریم بیرون خوب شد نرفتیم زشت بود و فلان

وقتی میبینی تصمیمی که گرفتی نشده کاری که شده رو یجوری بگو انگار خودت اونجوری خواستی

حیلی بد توضیح دادم ولی لپ مطلبو بگیر

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یعنی چی به هواخوری نیاز دارم

این مدت درکیر اکتحان و دانشگاه بودم هیچ جا نرفتم تو دوره عقدم ولی هیچییی .اون شبم خبای حالم بد بود از اونا که تو خونه داشتم خفه میشدم

یه خانوم با سیاست وسط مهمونی پیله نمیکنه بریم بیرونبعدا با ناز میگه میخواستم بریم بیرون خوب شد نرفتی ...

ولی من اون سب در حد مررگ حالم بد بود داشتم خفه میشدمممم🥲🥲💔💔دیدی یوقتی انقدر حالت بده بغض گلوتو میگیره خونه باشی دبوونه میشی

عزیزم طرز رفتارت درست کن جلو مهمون که نمیشه پاشی بری بیرون یه مسکن میخوردی هر جوری شده باید تحمل کنی ...

ببین مهمون اونقدر صمینی نبودیم باهاشون مهمون مادرشوهرم بود شوهرمم باهاشون اوکی نبود منم همینطور

زندگی مشترک محدودیتای زیادی داره یکیش همین معاشرتای بی مورده که مجبوری به خاطر طرف مقابلت تحمل کنی تو این مورد حق با همسرته باید صبر میکردی میتونستی اخر شب بش بگی برید بیرون 

فقط خواستی بگی دندونپزشکی میخونم سطح فرهنگ و اخلاقتم با درس خوندنت بالا ببر نه فقط برای اپشن و کلاس

چه قدر عقده ای

من واسه رسیدن ب رشته ای ک دلم میخوایت جووون کندم عمرمو گذاشتم چون دوست داشتم

چیزی نیست ک بخوام پز بدم

همیشه یوال میپرسن قبلس گفتم بگم همه جیو