2777
2789
الکی بابا ماهم شهرستانیم، یکی از کلان شهرابا ۴ میلیارد یه واحد آپارتمان تو جای مناسب شهر میشه خرید

بستگی داره چه استانی باشی و شهرستانتون چجوری باشه 

شهرستان ما همه چیز گرون هس 

حتی خوراکی و میوه و مدرسه و.... از مرکز استان گاهی بیشتر هس

الکی بابا ماهم شهرستانیم، یکی از کلان شهرابا ۴ میلیارد یه واحد آپارتمان تو جای مناسب شهر میشه خرید

الکی نمیگم

خونه خوب اینجا آپارتمان شیش هفت تومنه 

بجز مسکن مهر و این خونه قدیمیا البته

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه راهنمایی مفیدی.دقیقا کجا؟

عزیز جنوب تهران مناطقی زیادی رو شامله دونه دونه اسم ببرم تا راهنمایی مفید باشه😁

ما یه خونه نزدیک خاوران تهران برای اینکه پولمون ارزشش از بین نره خریدیم ۴۶ متر ۳ میلیارد و نیم بدون پارکینگ و اسانسور 

منم اصفهانم، اینجا اصلا خونه یه جور عجیب و بی ربطی گرونه

بخدا باور که نمیکنن

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

بستگی داره چه استانی باشی و شهرستانتون چجوری باشه شهرستان ما همه چیز گرون هس حتی خوراکی و میوه و مدر ...

گفتم با اینکه کلان شهره ، شهر کوچیکی نیس اما مناسبه 

اتفاقا منم الکی نمیگم دیروز تو دیوار نگاه میکردم ۴ میلیارد واحد‌های ۸۰متری تو جاهای خوب بودن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
الکی نمیگمخونه خوب اینجا آپارتمان شیش هفت تومنه بجز مسکن مهر و این خونه قدیمیا البته

اینجا ۸ میلیارد بهترین واحد ۱۵۰ متری هس 

با اینکه گفتم شهر کوچیکی نیس

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

سلام توی منطقه 18 (یافت آباد - شهرک شریعتی ) منطقه 10 (بریانک و انتهای جیحون که معروف به رودخانه هستش شاید بتونی بخری ) من که دعا می کنم انشااله همه مستاجرها خونه دار بشن (آرزو بر جوانان عیب نیست ) 

من تهرانم و خداروشکر خونه داریم.ولی میخواییم بزرگترش کنیم و جای مناسبتری

شرایط برای همه سخته ناامید نشید 

انشالله بزرگترش میکنید محل خوب 

خوبه که خونه دارید واقعا هیچ چیز بدتر از مستاجری نیست