2777
2789
عنوان

یه کتاب عالی که خط به خط ملعنی ومفهوم داشته باشه سراغ دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست
نه عزیزم فقط مثل خانوم جلسه ایها از رو عربی قرآن نخونمعنیشو هم بخون

باش عزیزم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کتاب تفکر زائد و با پیر بلخ، هر دو از محمد جعفر مصفا

ولی در کل، باید کتاب در زمینه های مختلف بخونی و با نظرات مختلف آشنا بشی و تجزیه و تحلیل کنی. به تدریج به پختگی میرسی. هیچ کتاب یا فرمول خاصی وجود نداره...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
کتاب زیادمیخوندم قبلا بعد انگار زده شدم حرفای تکراری انگیزه های پوچ ..

من عاشق فلسفه ملاصدرا هستم اگه میتونی بخون

البته نمیخوام پیشنهاد بدم چون قبل اینکه بتونی این کتابو بخونی و درک کنی باید حداقل پنج شش کتاب سطح پایینترشو خونده باشی

کتاب تفکر زائد و با پیر بلخ، هر دو از محمد جعفر مصفاولی در کل، باید کتاب در زمینه های مختلف بخونی و ...

ممنون ازنظرتون .. روش خوندش روهم میگید؟ من کتاب زیادخوندم ولی هیچ کدوم رو یادم نیس برای اینکه فراموش نکنم بعد ی مدت چیکارکنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من عاشق فلسفه ملاصدرا هستم اگه میتونی بخونالبته نمیخوام پیشنهاد بدم چون قبل اینکه بتونی این کتابو بخ ...

مرسی گلم 

ممنون ازنظرتون .. روش خوندش روهم میگید؟ من کتاب زیادخوندم ولی هیچ کدوم رو یادم نیس برای اینکه فراموش ...

خواهش می کنم. می تونید از برداشت خودتون از هر فصل کتاب، خلاصه برداری کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خواهش می کنم. می تونید از برداشت خودتون از هر فصل کتاب، خلاصه برداری کنید.

فکر خوبیه مرسی عزیزم