2777
2789

وای من اوایل فقط و فقط دلم اش میخواست خوش بحالت 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمتش کنه مادرشوهرم برام شیر تازه گاو میگرفت روحش شاد یا میدونست حلوا دوست دارم همیشه برام کنارمی ...

اینجاست که میگن یه خوبی میمونه یه بدی ،روحشون شاد باشه ،بعضی وقتا فکر می کنم مادرشوهرم‌چه کار خوبی کرده بعدها به نیکی ازش یاد کنم ولی هیچی به ذهنم نمیرسه

چقد من تو دوران حاملگی هوس آش میکردم و کسی نبود برام بپزه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

اینجاست که میگن یه خوبی میمونه یه بدی ،روحشون شاد باشه ،بعضی وقتا فکر می کنم مادرشوهرم‌چه کار خوبی ک ...

من بدیا رو ریختم دور وگذشتم 

سعی میکنم فقط خوبی هاشو یادم بیارم ومرور کنم 

چی بگم والا آدما فکرمیکنن تاهمیشه زنده ان

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم آش پر از حبوبات هست و پروتئین بالایی دارهارزش غذایی کمتری نسبت به کباب ندارهمنم مادرشوهرم م ...

عه آش خوبه؟

من واسه خانم همسایه که سومین بارداریشه چندبار آش رشته فرستادم خدارو شکر که مفیده