2777
2789
منم هرچندماه یه بار همینه سونو و قرص خوب میشم دوباره دوماه بعد نامنظم میشه سونو بازم کیست دیگه خسته ...

چون غذا ها هورمونی شدن نباید اصلا لبنیات بخوریم و واسه منم سخته ک لبنیات خیلی دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم ولی دکتر رفتم گقت باید درمان کنی نکنی دراینده سخت بچه دار میشی😐

منم مجردی تو ۱۶ سالگی رفتم گفت ک بچه دار نمیشی و بعد گفتش ک پریودیتم  ازدواج کنی درست میشه ولی نشد....ولی  خب میگن اگ در هفته بیشتر از ۳ بار رابطه داشته باشه آدم منظم میشه ....الان من وقتی میخوام پریود شم میمیرم بعد شوهرم میگ رابطه داشته باشیم سریع میاد اول فکر کردم یک حرفی زده ولی چندین بار امتحان کردم و درست راه خون باز شد و ب خونریزی افتادم و بعد فهمیدم درست گفته دکتر 

منم مجردی تو ۱۶ سالگی رفتم گفت ک بچه دار نمیشی و بعد گفتش ک پریودیتم ازدواج کنی درست میشه ولی نشد.. ...

من یعنی پریود میشم انقدر خونریزی شدید دارم جایی میرم دوتا نوار دستمال کاغذی میزارم از ترسم دردش ک دیگ هیچ فقط هم گشنه میشم غذا میخورم