2777
2789

من درحال حاضر درس میخونم 

و قبلا تو سالن های زیبایی منشی یا اپیلاسیونکار یا ناخنکار بودم 

اما خونوادم الان اصلا راضی ب کار کردنم تو محیط های مثل سالن و اینا نیستن 

تو قسمت جدید پروژه یه بیمارستان بیشتر از ۵۰تفر نیرو میخوان تو همه زمینه هاو شرطشونم نیروی جوان هست و تنها باید رییس بیمارستان تایید کنه تا بتونی شروع کنی من میخوام برای

نیروی خدماتی (نظافتی )برم 

خرج کلاسامو خودم دربیارم 

بنظرتون برم یانه ؟؟؟؟

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

به نظرم نیروی خدمات بیمارستان . با احترام . برای ادمای کم برخوردار تر و کم سواد تره که راه به جایی ندارن و از نیروی بدنیشون می تونن درآمد در بیارن . واسه شما نیست . چون همون کار سالن که گفتی هم مهارت میخواد و بهتره برات

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون کارهابااین کارقابل مقایسه نیست خیلی سخت ترهست به نظرم ببین واقعامیتونی

میتونم ولی یجورایی نمیدونم چطور بگم برام سخته 

به نظرم نیروی خدمات بیمارستان . با احترام . برای ادمای کم برخوردار تر و کم سواد تره که راه به جایی ن ...

اره سالن بهتره ولی حقوقش کمه بیمه نداره 

مامانمو شوهرمم نمیزارن 🥲میگن برو تو محیط بیمارستان بهتره 🥺😏 

میتونم ولی یجورایی نمیدونم چطور بگم برام سخته

بله سخت هست چون چندتااقابالاسرداری یک ربع نبایددیروزودکنی شایدجاهایی بعضی همکارهازیراب زنی کنن یابدبرخوردکنه سرپرست واقعابایدروحیه اش روداشته باشی من خودم یک روزنمیتونم تواین محیط هاکارکنم مثل کارکارخونه و..

کار که عار نیس اما خب بنظرم نظافتی به درد تو نمیخوره.فروشندگی،ویتر کانتردار بهترن،کار نظافت هم سخته ...

نمیزارن فروشندگی اصلاااااا 

ولی سالنم قبلا بودم الان اونم میگن نه 

میگن برو محیط بیمارستان بهتره هم بیمه داره 

هم حقوقش خوبه همم چون درس میخونم شیفیته میگن بهتره سالن از صبح باید تا غروب بمونم 

بله سخت هست چون چندتااقابالاسرداری یک ربع نبایددیروزودکنی شایدجاهایی بعضی همکارهازیراب زنی کنن یابدب ...

هرکاری سختیه خودشو داره روحیمم قویه فقط نمیدونم کدوم راه درست تره برم سرکار خرج کلاسامو ترمامو خودم بدم یا بشینم خونه دستم ب جیب شوهر باشه برای هرترم کلی معطل پول بشم 

نمیزارن فروشندگی اصلاااااا ولی سالنم قبلا بودم الان اونم میگن نه میگن برو محیط بیمارستان بهتره هم بی ...

حقوقش بیشتره،کارش هم سنگینه.اما مستقل شدن ارزش هر سختی ای رو داره،همین ک عزت نفس داشته باشی و دستت تو جیب خودت باشه از بقیه جلوتری. اگه نمیزارن کار دیگ بری پس مجبوری همینو بری.اوایلش ممکنه خیلی سخت باشه اما عادت میکنی

حقوقش بیشتره،کارش هم سنگینه.اما مستقل شدن ارزش هر سختی ای رو داره،همین ک عزت نفس داشته باشی و دستت ت ...

اره نمیزارن میگن یا محیط اداری یا نه 😐

واقعاهم دوست دارم مستقل باشم 

دلم نمیخواد هرترم بگم پول میخوام الان ترم تابستون پول دادم دیروز میگم دوتومن مونده باید ببرم برا مدیر شوهرم میگه خب اول ترم پول دادیم 😐😏گفتم خب من چیکارکنم این قد مونده 

اگه خودم برم سرکار ازاین درگیریا نداریم 🥺🥲تازه داداشم تو قسمت پرستاری اونجا قبول شده لااقل خوبه اونم هست ایمجوری راحت تر میتونم کنار بیام 

باوجودهمسرکه اصلازیربارنروحالایک کارسبک ترانتخاب کن میخوای درامدداشته باشی ولی شوهروبدعادت نکن دیگه ...

نه ازاین عادتا نداره بگه خودت خواستی خدایی خیلی کمکم میکنع حتی کارای خونه پخت و پز  

تو همه کار گمکم میکنه ولی برای پول یذره کثافته 😂

اونم اینقد گرونیه حق میدم بهش بخدا