برای خرید و فروش عرض کردم، نه پس انداز،دلار و فردا یا پس فردا بخوام بفروشم سود میده البته اگه بره با ...
کار فروش دلار باید گرگ بازار باشین یعنی پر از استرس ، نوسانات یهویی و اطلاعات اپدیت شده به روز نیازه . خوبه
چون من به شخصه بازه سرمایه گذاریم روی دلار بصورت بلند مدت هست اطلاعی از خرید فروشش در کوتاه مدت ندارم که بگم .
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
کار فروش دلار باید گرگ بازار باشین یعنی پر از استرس ، نوسانات یهویی و اطلاعات اپدیت شده به روز نیازه ...
بله متوجهم ، در هر کاری باید بلدش باشی ، بله میدونم سخته برای همین وقتتون گرفتم که به جایی برسم ، پس فعلا مجبورم دست نگه دارم ،خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید 🙏تشکر از شما
پس خوبه سعی کنید سرمایه گذاریتون رو در طلا فقط نژارید
از چند چیز با ارز دیکه هم میشه استفاده کرد تا در صورت ضرر اختمالی بع مشکل نخورین
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
بله متوجهم ، در هر کاری باید بلدش باشی ، بله میدونم سخته برای همین وقتتون گرفتم که به جایی برسم ، پ ...
خواهش خانم . وطیفه بود
سپاس
چند روز که نه چون الان در مرحله اصلاح هست ولی در یک ماه اینده نسبت به الان خیلی میره