2777
2789
از دلار هم اطلاع دارید ؟ سوال بپرسغ

دلار در محدوده ۷۰ هست ولی این قیمت بخاطر اقتصاد دستوری اقایون فعلا موقتی هست که یعنی شاهد یک دلار ۱۰۰ تومنی باید باشین در اینده نزدیک . شاید به حرفم بخندین ولی زمان نشون میده چون به عوامل زیادی درون کشور روش تاثیر گذاشته

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

دلار در محدوده ۷۰ هست ولی این قیمت بخاطر اقتصاد دستوری اقایون فعلا موقتی هست که یعنی شاهد یک دلار ۱۰ ...

بله مطمئنم، اما دیروز یه مقدار زیادی تهیه کردم ،نمیدونم اشتباه کردم یا نه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله مطمئنم، اما دیروز یه مقدار زیادی تهیه کردم ،نمیدونم اشتباه کردم یا نه؟؟

اصلا اشتباه نکردین

من ۳ سال پیش تو کیف پول تراست ولتم ارز دیجیتال تتر نگهه داشته بودم الان سود خوبی بهم داد

اینو بدونید تو‌این مملکت پولتون نباید تو بانک باشه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

اصلا اشتباه نکردینمن ۳ سال پیش تو کیف پول تراست ولتم ارز دیجیتال تتر نگهه داشته بودم الان سود خوبی ب ...

ممنون تا کی نمیتونم بهشون دست زد؟؟ که متضرر نشم؟حقیقتش میخوام پولمو افزایش بدم 

ممنون تا کی نمیتونم بهشون دست زد؟؟ که متضرر نشم؟حقیقتش میخوام پولمو افزایش بدم

این دیکه به خودتون و اهدافتون و صبرتون بستگی داره

یه بنده خدایی قراره ریس جم هور یه کشوری بشه تا دو هفته اینده

بزارید بعد از عید یا خیلی عجله دارین بزارید اوایل اسفند

۵ و خورده ای رو رد میکنه طبق تحلیل بندهاز این حرفمم اسکرین بگیرید بمونه به یادگار

تا کی بودنش مهمه

والا همه میدونن ک رد میکنه

چشم بسته غیب میگید؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
این دیکه به خودتون و اهدافتون و صبرتون بستگی دارهیه بنده خدایی قراره ریس جم هور یه کشوری بشه تا دو ه ...

ممنون ،فقط بعداً خواستم بخرم باید چیکار کنم؟؟؟؟ عذرخواهی میکنم اینقدر سوال میپرسم 😬🙏شما هر وقت که وقتتون آزاد شد جواب بدید

تا کی بودنش مهمهوالا همه میدونن ک رد میکنهچشم بسته غیب میگید؟

همه میدونن ؟

کسایی رو داریم که گول چهار تا ادم بهشتی رو میخورن میگن میاد پایین که. واسم خنده داره

بعدشم با چشم باز غیبت میکنم 

ممنون ،فقط بعداً خواستم بخرم باید چیکار کنم؟؟؟؟ عذرخواهی میکنم اینقدر سوال میپرسم 😬🙏شما هر وقت که ...

همه ی سرمایه تون رو یک سبد قرار ندید به لحاظ تجربه میگم

از هر دارایی مهم مقداری بخرید که در صورت ریزش احتمالی یک درصد ضرر نکنید

عیب نداره جواب میدم

یعنی ماشین نفروشم طلا بخرم؟

نه . ماشین دارایی زندگی و ابزار رفت امد هست

ما بقی از سرمایه رو طلا بگیرید 

نیازی به تحلیل نیست دو سال صبر کنیم ۱۰ میلیونم رد میکنه

خیلی هم عالی

تا بعضیا رویایی فکر نکنن که اوضاع مملکت گل بلبل هست و به همه بگن درست میشه درست میشه ولی از پشت میلیاردی بخورن

همه ی سرمایه تون رو یک سبد قرار ندید به لحاظ تجربه میگماز هر دارایی مهم مقداری بخرید که در صورت ریزش ...

دلار چون فروشش راحتر از طلاس ، طلا یه مقدار دارم که اونو فعلا نمیخوام بهش دست بزنم، من فعلا رفتم تو کار دلار ،اگه زحمتی نیست اینو بهم توضیح بدید ممنون میشم 🙏

دلار چون فروشش راحتر از طلاس ، طلا یه مقدار دارم که اونو فعلا نمیخوام بهش دست بزنم، من فعلا رفتم تو ...

انفاقا برعکسه فروش طلا از فروش دلار در مقیاس پذیری بهتری انجام میشه . 

دلار خوبه از جهاتی ولی اینو در نظر بگیرید طلا با انس جهانی طلا با ارزش تر و خیلی بهتره

دلار بر حسب تورم کشور ما بهتون کمک و حفظ ارزش ‌سود میده

دلار به شکل ارز دیجیتال و فیزیکی خریدش خوبه

در خرید فیزیکی منتها جدیدا باب شده تقلبی میندازن به ملت