2777
2789
عنوان

بنظر شمام بهم بی احترامی کردن

368 بازدید | 16 پست

من یه خواهر دارم که خیلی وقته ازدواج کرده و دختر بزرگش همسن منه

هر وقت میان خونمون چنان پذیرایی میکنم بهشون میرسم خونشون تو کوچه خودمونه حتی بدرقه ش میکنم تنها نباشه!

من خیلییییی کم خونشون میرم مگه کاری داشته باشم دیگه خودشون با اصرار و گله کردن مجبورم برم که هر بارم میرم تا در و باز میکنم دراز کشید یه سلام به زور میدن پذیرایی که برا خودشون

وقتی میخوام بیام خونه به خودشون زحمت یه تکون نمیدن😐 میگن درم ببند

از دفعه اخری که رفتم ۳ماه میگذره با این که روبه روی خونمونه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو هم همینقدر باهاشون راحت باش

ناراحت میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

به نظرم قصدشون بی‌احترامی نیست سبک‌هاتون متفاوته شما رسمی‌ای اونا تو رو خودمونی میدونن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
پاتو نذار تا دعوتت کنه اگه علاقمند یا دلسوز یا مشتاق بود تواین سه ماه میگفت خواهر چرا یه سربه ما نمی ...

واقعا دیگه خوشم نمیاد برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالته؟ خواهرت اینجوری میکنه یا دخترش؟‌

هردو

1
5
10
15
20
25
30
35
40