2777
2789
عنوان

سلام سلام خوشگلا ❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 64 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زهی خیال باطل،فکرکردی جای خوببه،اینجااکثراحرف خیانت،خودکشی،رابطه،رل زدن،وراهکارهای شاهکارارایه دادنه ...

اره 

واقعا فضای سمی هست .

با یه تعداد زیاد کاربر سمی و فیک و دچار اختلال

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

فقط تشریف ببرید ببنید کی شروع کرده به کی توهین کردن و اونم در تاپیک خودم. 

البته از اونجا که جنگ روانی رو خوب مدیریت میکنم محترمانه و مودبانه بدون الفاظ زشت (برخلاف طرف مقابل) ضربات روحی و روانی کاری بهش وارد میکنم. این یکی از کسانی هست که بمن توهین کرد منم زخمی و ذلیلش کردم....

خودت برو ببین و قضاوت کن

دنیا می فریبد زیان می رساند و می‌گذرد(مولا امام علی علیه السلام در توصیف دنیا).

اتفاقا بارها واسش گزارش نی نی یار زدم اما واقعا خانوما مرد نیستن و برخیشون بلانسبت شما رفتار عادلانه و صحیحی ندارن ....وگرنه امروز این خانوم با قلدوری و اعتمادبنفس نمیومد اینجا جسارت کنه

تو کدوم تاپیک؟

الان در مترو تهران هستم. تازه از اداره دارم میرم خونه. کمی اینجا داره شلوغ میشه. خیلی حضور ذهن ندارم کدوم تاپیک بوده اما یکی از تاپیکای پرتراکنش در صفحات آخرش

باشه میرم میبینم

مممنونم دنبال کشف واقعیت هستی و زود به قاضی نمیری.

حتی همون شخصی که احتمالا دل از شما ربوده، بارها بمن توهین کرده و شروع کننده ام خودش بوده اما من سعی نکردم فضا رو با بدهنی و فحاشی مخدوش کنم، اصلا در شخصیت من نیست. هرچند با طعنه باهاش حرف زدم اما سعی کردم با مهارت فن بیان خودم مودبانه از خجالتش در بیام. 

بهرحال اگه بلحاظ روحی و عاطفی، پاسخ های من به اون آقا، موجب ناراحتی شما شد و ....، حلال کنین.