2777
2789
عنوان

و حقیقت چیز دیگریست ...

304 بازدید | 13 پست

https://instagram.com/p/BbeKvphhxAU/

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

یا خدااااا خدا باعث و بانیش و لعنت کنه من داغون شدم بخدا بخاطرشون دیشب انقد گریه کردم صب افتادم ب تشنج نمیدونم چجور اونا ک میتونن کمک کنن یکم دلرحمی تو وجودشون نیست😖😖😖😖😖😖😖😞🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگیم هرچی بگی تاپیکو میبندن

خدا ازشون نگذره تو اینچیزام دارن دزدی میکنن

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

بمیرم برا دلشون داغ عزیز دیدن کمه گشنگی و تشنگی ام بماند بچه های کوچیک که تو این سرمانم یه طرف چقد تحمل خدا😢😢😢

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓

کامنتها رو... مردم دیونه شدن والا از مشکلات

کسی هم نمیتونه حرف بزنه...

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

اینهمه مردم پول دادن کمک کردن چی شده کجا رفته خب

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
یا خدااااا خدا باعث و بانیش و لعنت کنه من داغون شدم بخدا بخاطرشون دیشب انقد گریه کردم صب افتادم ب تش ...

منم روح روانم داغونه واقعا سخته یه شبه کانون گرم خانوادت رو سرت اوار شه خدا بهشون صبر بده چی میشه گفت فقط باید سکوت کرد 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
به خدا هرکاری از دستمون برمیاد داریم میکنیم    

کاش اینکارایی داریم میکنیم به نتیجه میرسید اون از کاربری خانوم سم که گفتن هیچ خبری نیست اماراشونم دروغه اینم از این اقا که از گرسنگی تشمگی گلوش خشک شده 

اینهمه مردم پول دادن کمک کردن چی شده کجا رفته خب

معلوم نیست 😞

اخه ما چیکار میتونیم بکنیم براشون

نه دکترم که بگم برم درمونشون کنم

نه تولیدی پوشاک یا تولیدی غذا دارم

نه جایی دارم بیارم اسکانشون بدم

چکار میتونم بکنم جز دعا و کمک نقدی

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.