من تو اکثر ماه های بارداریم به دلیل کوتاهی سرویکس استراحت بودم. حالا نزدیک زایمانمه و دلم می خواد طبیعی زایمان کنم ... به نظرتون بدون ورزش سخته؟ کسی بوده شرایطش مثل من باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من استراحت نبودم ولی ورزش هم نکردم اصلا و میخام طبیعی زایمان کنم درسته ورزش کردن خیلی خوبه و زایمان رو راحت تر میکنه ولی بیشتر به بدنه خودت بستگی داره بعضیها خیلی راحت زایمان میکنن بعضیهام سخت
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
باتوجه به تیکرت۳هفته وقت داری اگه دیگه استراحت نیستی هرروز پیاده روی کن و یک روز درمیان برو استخر میگن خیلی تاثیر داره هفته آخرم انگار جوشونده و دم کرده اینا میخورن راحت تر میشه بازم من تجربه ای ندارم نمیدونم تاچه حد درسته
باتوجه به اینکه طول سرویکست کوتاهه بچت راحت تر به دنیا میاد.ورزشم نکردی اون حرکتایی که موقع شروع درد باید انجام بدیو یاد بگیر
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!