2777
2789
عنوان

از ترب خرید کردین

73 بازدید | 8 پست

واقعیه؟به دستتون رسیده؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من چند بار خرید کردم، منم نمیتونستم اعتماد کنم اما از مبالغ کم شروع کردم خریدم چون بعضی اجناسش نسبت به ... کالا خیلی ارزونتره ، خداروشکر همشون به دستم رسید و عالی بود . و همینطور قابل پیگیری هم هست یعنی اگه سفارش دیر برسه یا بخواید ببینید سفارش کجاست میتونید پیگیری کنید، ترب به شرکتی که سفارش دادین پیام میده پیگیری میکنه حتی تماس هم میگیره من از پیگیریشون خیلی خوشم اومد 

دوستان عزیز دقت کنید ترب که خودش چیزی نمیفروشه 

قیمت سایت های مختلف و بهتون نشون میده و کمترین قیمتا رو میتونید پیدا کنید .‌

درواقع شما از ترب خرید نمی کنید از سایت هایی که ترب معرفی کرده خرید میکنید . پس دقت کنید به سایتی که دارید خرید میکنید ای نماد داشته باشه

اتفاقا یکی از همکارام میگفت ارزونترین اجناس رو داره و واقعا راست میگفت شاید بعضی از اجناسش گرون باشه ...

نمیدونم ولی من چن تا چیز واسه بچم‌میخواستم قیمتشو زدم دیدم گرونه