2777
2789

سلام خانم هایی که دکترشون مرد بوده موقع سونو خودش انجام‌میده ؟؟؟

بعد ببخشید اگه یک موقع عفونت بگیریم پیش دکتر مرد بریم ماما هست که انجام بده یا اصلا‌دکتر‌مرد معاینه نمیکنه فقط برای بارداری هستش؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم ماما معاینه میکنه به دکتر میگه

بعد زشت نیست واسه این برم‌پیشش؟اخه تاحالا نرم‌ولی میخوام‌واسه بارداری بگم میگم قبلش اصلا ببنم‌عفونت دارم یا نه باز دو تا دکتر نرم‌ :(

فكر كنم خودش معاينه ميكنه دكتر من زنگ ميزنه  مثل زنگ مدرسه  يكى از منشى هاش مياد بعد پيش ا ...

یعنی خودش معاینه میکنه؟؟؟؟نه اگه خودش معاینه میکنه ک هیچی ..

قبل اقدام باید پاپ اسمیر برداری و اینا یک ماما تو اتاق هست دکتر هم وقتی ماما تو اتاقه معاینه میکنه تا راحت باشی و یک پارچه میندازه روت ولی آگه خیلی معذب هستی دکتر زن انتخاب کن تا راحت باشی عزیز 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
یعنی خودش معاینه میکنه؟؟؟؟نه اگه خودش معاینه میکنه ک هیچی ..

بعضی دکترا دستیار زن دارن بعضیا ندارن

دکتری که من برای ناباروری میرفتم پیشش داشت 

عفونت داشتم ماما اومد معاینم کرد بعد به دکتر گفت مشکلم چیه

البته باردار شدم دیکه نرفتم پیشش چون با دکتر زن راحتترم برای زایمان طبیعی

دکتر جهانگیر درخشان و دکتر جواد بیاتی و دکتر باصر  در تهران کلینیک دکتر مرد خوبی هستن دکتر زهره شاهوردی و دکتر توانا و دکتر فاطمه قایم مقامی و دکتر طیبه ماپار در بیمارستان مهر دکتر های زن قابلی هستن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

من دکترم مرد بود خودش هم سونو میکرد هم معاینه منتها برای معاینه منشیشون هم بودن کمک دکتر میدادن .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞