2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هم از تی وی رو دیوار و هم از گلدون کنار مبز خوشم نمیاد سلیقم نیس

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

خیلی قدیمیه میز تی وی

اخه تلویزیون رو بخاطره بچم زدم دیوار میز رو بردارم خیلی خلوت میشه بعد سیم و این ویرایش مشخصه دنبال ی دو سه تا چیزم اون قسمت ک سیم داره گفتم ازین گلا زشت میشه ینی؟

منم خوشم نمیاد مجبور شدم زدم دیوار الان رو میز خیلی کچله نمی‌دونم چی قشنگش میکنه

گلدون و دکوری رو هم دست میزنه دیگع بچه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بنظرت چیا قشنگ میشه رو این سبک میزاااا

عزیزم میزت به اندازه کافی طرحدار و شلوغه این گلدونا رو هم بذاری خیلی شلوغ میشه چیز کوچیکتر انتخاب کن یا اصلا چیزی نذار

هعی خدا                             

تلویزیونو زدی دیوار 

یه میزایی هست ک خود ام دی اف کارا درست میکنن اونم توی دیوار زده میشه واسه تی وی روم اون مدلی بگو واست بزنن و اینکه رو خود میزه اصلا گلدون نذار 

یه گلدونه بزرگ بگیر جفت میز بذار گوشه