2777
2789

بپرس

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
بپرس

مرسی ک جواب دادی 🥺ببخشید من سوالم این بود ک...

من چند هفته پیش رابطه داشتم بعدش هم پریود شدم به موقعه و خونریزیم مثل قبل بود 

بعد امروز روز تخمک گذاریم بود و از دو روز پیش تپش قلب و نبض شکم و یکم دل بهم خوردگی دارم ولی بالا نمیارم اصلا و امروز حالت تهوع خوب شد ولی شکمم باد کرده 

رابطم ماه پیش بود ک اصلا از جلو نبوده و منی رو کمرم ریخته شده من با دستمال پاک کردم ولی نمی‌دونم به بدنم زدم دستمال رو با نه واقعا نگرانم نمی‌دونم تلقین میکنم یا چیزی شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ک جواب دادی 🥺ببخشید من سوالم این بود ک...من چند هفته پیش رابطه داشتم بعدش هم پریود شدم به موقع ...

نه حامله نیستی اینجور که میگی البته برای اطمینان بیشتر  بیبی چک بزن

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
مرسی ک جواب دادی 🥺ببخشید من سوالم این بود ک...من چند هفته پیش رابطه داشتم بعدش هم پریود شدم به موقع ...

علاعم شما همش از استرس بیش از حده مخصوصن نفخ شکم

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

مرسییییی می‌تونه بخاطر استرس و تخمک گذاری هم باشه؟

بله گلم

علاعم شما همش از استرس بیش از حده مخصوصن نفخ شکم

امیدوارم ک اینطوری باشه ..... واقعا علایم پنیک کردن هم دارم ینی جوری ک همش به خودم تلقین میکنم الانه ک حالم بد بشه و باردار باشم😭

امیدوارم ک اینطوری باشه ..... واقعا علایم پنیک کردن هم دارم ینی جوری ک همش به خودم تلقین میکنم الانه ...

مطمعن باشین باردار نیستین علاعم دوره pmcرو دارین تلقین میکنین و استرس 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید