2777
2789

از دانشگاه میومدیم رفتیم بهش سر بزنم 

«باهم تو رابطه ایم»

داداشش بیرون مغازه بود منو دید سلام اینا داد و..

خلاصه مارو برد مغازه 

دوس پسرم اونجا بود بعد ساعت ۸ بود 

منو دید اول خیلی خوب رفتار کرد 

بعد کنار کشید گفت این وقت شب چه غلطی میکنی بیرون با دوستت چرا من باید الان بفهمم تو بیرونی چرا بهم خبر ندادی  

انقد بد حرف زد و بی احترامی کرد کنار دوستم بغضم گرفت گریه کردم 

حالم خیلی بده ..نمیدونم دلیل این رفتارش چی بود 

من با هزاران ذوق رفتم سوپرایز بشه 

اونم از کار اون …

حالم خیلی گرفته س 

اولین بار بود اینجوری باهام رفتار می‌کرد 

هرچی زنگ زد جواب ندادم 

دلم بدجوری شکسته 

پیش دوستم خیلی غرورمو‌شکست

گفتم بهش تمومه و رابطه رو تموم کردم ولی از اونموقع زنگ میزنه پیام میده اومده جلو خونمون و… 

دلم داره میترکه ..

هم دوسش دارم هم نمیتونم این بی احترامی رو قبول کنم 

الان این پیام رو داده نمیدونم چیکار باید بکنم دارم میمیرم ..

محمد کیه؟

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی ، چه رمانتیک🤡

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

تموم نکن ولی باهاش با آرامش و بدون دعوا حرف بزن و بگو اینجوری رفتار می‌کنی خوشم نمیاد منم غرور دارم لطفا دیگه اینجوری رفتار نکن باهام 

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

یعنی این شخص ب برادرشم شک داره ک میگه دوس ندارم یکجا ببینمت؟!

درست فهمیدم ؟😦😳

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

یعنی این شخص ب برادرشم شک داره ک میگه دوس ندارم یکجا ببینمت؟!درست فهمیدم ؟😦😳

نه ..

کلا شهر ما خیلی کوچیکه و همه همو میشناسن 

و از همه چی تقریبا میشه گفت خبر دارن 

قبل از این که ما باهم دوست بشیم داداشش بهم پیشنهاد داده بود یه سال قبلش و من رد کرده بودم 

تازه فهمیده از اونموقع عصبیه 

نه ..کلا شهر ما خیلی کوچیکه و همه همو میشناسن و از همه چی تقریبا میشه گفت خبر دارن قبل از این که ما ...

آها 

پس اگه بخواین ازدواج کنین بعدش سر همین برادرش داستان ها خواهید داشت...

آها پس اگه بخواین ازدواج کنین بعدش سر همین برادرش داستان ها خواهید داشت...

داداشش خودش تو رابطه ست اصلا همچین پسری نیست 

اونمپقع هم یبار پیشنهاد داد رد کردم دیگه اصلا حرفشو نزد 🥲🥲

داداشش خودش تو رابطه ست اصلا همچین پسری نیست اونمپقع هم یبار پیشنهاد داد رد کردم دیگه اصلا حرفشو نزد ...

ولی سر همین موضوع پارتنر شما تا ابد ب برادرش وشما مشکوک خواهد بود 🤕

ولی سر همین موضوع پارتنر شما تا ابد ب برادرش وشما مشکوک خواهد بود 🤕

هووف ،واقعا خسته شدم از این ناراحتی که بابت این موضوع داره 

حق داره میدونم 

ولی واقعا حق من نیست اینجوری اذیت بشم 

هووف ،واقعا خسته شدم از این ناراحتی که بابت این موضوع داره حق داره میدونم ولی واقعا حق من نیست اینجو ...

امیدوارم که هر چیزی که به خیر و صلاحتونه براتون رقم بخوره🤲🏻🤍