2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین

175 بازدید | 18 پست

چقدر به شیک بودن وسایل ریز آشپزخونتون اهمیت میدین؟منظورم وسایلی مثل ابزارها،شیشه ها،بانکه ها و ..... است و اینکه چقدر از وسایل مورد استفادتون توی اشپزخونه پلاستیکیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا کابینتامو خلوت کردم چیزای الکی انداختم دور ،وسیله پلاستیکی فقط چن تا سطل زباله و چن تا کاسه درب دار برا جهزیه م خریدم 

بانکه و ظرف ادویه هم بامبو خریدم

کابینت و کمد دیواری شلوغ باشه اعصابم بهم میریزه

من چیزایی ک رو ان و تو چش خوب میگیرم چیزای تو کابینتا ک فقط خودم میبینم نه فقط ب تمیزیش اهمیت میدم

ولی یه دستن ظرفای پلاستیکی یه دست صورتی خریدم چندسال پیش دونه ای ۱۰خریدم بزرگ و کوجیک مرتب و یه شکلن

برام مهمه. پلاستیکی یدونه کاسه لیمون دارم با چند دست ظرف فریزری 

ابکش و لگن هم استیل دارم‌ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ولی یه دستن ظرفای پلاستیکی یه دست صورتی خریدم چندسال پیش دونه ای ۱۰خریدم بزرگ و کوجیک مرتب و یه شکلن

منم خیلی به یه دست بودن و مرتب بودن اهمیت میدم،اصلاً دوست ندارم هرطرفی یه شکل و یه رنگ متفاوت باشه

برام مهمه. پلاستیکی یدونه کاسه لیمون دارم با چند دست ظرف فریزری ابکش و لگن هم استیل دارم‌

منم همینطور،البته درصدد خریدن وسایل نو هستم با کمترین میزان پلاستیک،ترجیحم چوب،پیرکس و بعد استیله

کلا کابینتامو خلوت کردم چیزای الکی انداختم دور ،وسیله پلاستیکی فقط چن تا سطل زباله و چن تا کاسه درب ...

منم بانکه هامو پیرکس و بامبو گرفتم،کاش کلاً پلاستیک جمع شه،در حالیکه کلی از وسایل آشپزخونا هنوز توی فروشگاهها پلاستیکیه

منم همینطور،البته درصدد خریدن وسایل نو هستم با کمترین میزان پلاستیک،ترجیحم چوب،پیرکس و بعد استیله

من زیاد میشورم همه چیز رو. چند تا تیکه چوبی داشتم که متاسفانه ور اومد در نهایت😁

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم بانکه هامو پیرکس و بامبو گرفتم،کاش کلاً پلاستیک جمع شه،در حالیکه کلی از وسایل آشپزخونا هنوز توی ...

من احساس میکنم پلاستیک بهداشتی نیست، خصوصا اینا که داخلش خط و خش میفته‌ بعد یه مدت رنگش عوض میشه. خب اونا پر از میکروب میشه.