2777
2789
عنوان

ایفون بازا

31 بازدید | 4 پست

بنظرتون من تازه حدود یک ماه ۱۳نرمال خریدم اونم بخاطر ریجستر

الان ک ریجسترمیشه گوشیا بنظرتون می ارزه بفروشم ۱۵پرو بخرم؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ایفون ریجستر نمیشه

چرا تو اینستاگرام پرشده

و همینطور خود دولت ع

گفته ک میشه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگم گفتید که سابقه ادمینی و پیج فروش دارین. میخوام بدونم چجوری میتونم کار پیدا کنم؟ کار ادیت و ... اینا نه، منظورم پاسخگویی و ایناست. شما چجوری معرفی شدی یا پیدا کردی کسیو که ادمین بخاد 

خیلیا ادمین میخان ولی تمام و کمال. یعنی ادیت و سناریو نویسی و تبلیغ و پاسخگویی دایرکت و بیای جلوی دوربین و ... همه چیو میخوان من نمیتونم اینارو😑

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ