2777
2789

من سر بچه اولم عالی بود سرحال وبدون درد

ولی سر سزارین دوم درد نداشتم ولی منو گیج ومنگ کرده بود کلا اینقد گیج بودم خبر نداشتم دور وبرم چخبره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاشو پمپ گرفتی

آره عزیز

من پرسیدم از پرستارا که چرا سری دوم پمپ درد اینقد گیج وخواب آلودم کرده حتی بچه امم خواب آلود گیج کرده بود ولی سری اول اینجور نبودم

پرستار گفت مواد داخل پمپ آپدیت میشه شاید اونموقع یچیز دیگه زدن بهت ولی الان این خواب آوره منکه کامل نزدم درش آوردم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
آره عزیزمن پرسیدم از پرستارا که چرا سری دوم پمپ درد اینقد گیج وخواب آلودم کرده حتی بچه امم خواب آلود ...

نمیدونم موندم بگیرم یا نه سر قبلی نگرفتم واقعا پدرم دراومد از درد تا صبح از درد به خودم پیچیدم فقط شیاف بهم دادن ممنون عزیزم

نمیدونم موندم بگیرم یا نه سر قبلی نگرفتم واقعا پدرم دراومد از درد تا صبح از درد به خودم پیچیدم فقط ش ...

بگیر پس نهایتش گیج وخواب آلود میشی شایدم نشدی

ممنون گلم از راهنماییت

فدایت

انشاالله صحیح وسلامت زایمان کنی