2777
2789

برای قلبم رفتم دکتر واسم آزمایش چکاپ نوشت فردا جوابش آماده میشه

از استرس الان خوابم نمیبره همش میگم نکنه چیزی باشه تو آزمایش

خیلییییی استرس دارم

😔😔😔

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من تا جواب بیادهزار بار میمیرم وزنده میشم تپش قلبم بالا میره

منم الان در همین وضعیتم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه . شما ترس از بیماری داری باید بری پیش روانشناس

اره دقیقا ترس از بیماری دارم

من شدیدددددبخاطر همین مامانم نگفت که جواب آندوسکوپیم اومدهنشون دکتر داد بعدش زنگ زد بهمهیچیم نبود

منم شوهرم گفته میرم خودم جوابشو میگیرم بهت نشون نمیدم

ولی من از استرس دارم خفه میشم

اره دقیقا ترس از بیماری دارم

همسر من و خواهرش اینطوری ان به شدت. چندبار حملات پنیک حتی به همسرم دست داد. پیش خودشون فکر میکنن چه بیماری هایی دارن پیش روانپزشک رفت با چندتا قرص حالش بهتر شد به قول خودش تازه میفهمید زندگی چطوریه

همسر من و خواهرش اینطوری ان به شدت. چندبار حملات پنیک حتی به همسرم دست داد. پیش خودشون فکر میکنن چه ...

من چهارسال پیش تو بارداریم مشکلات خیلی بد برام پیش اوم بعد اون اینجوری شدم از بیماری خیلی میترسم حتی جواب آزمایش ساده رو میترسم ببینم