2777
2789

شدنی برای کسی که پایه رو خونده و  دوازدهم متوسط

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

می شه ولی به سختی

4 ساله که میخونم  نمی‌دونم سختیش کجاس

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستشو بگم بهت 

شدن یا نشدنش الان مهم نیست 

حالا تهش میشه یا نمیشه دیگه . بشه شده ، نشه هم کاری نمی تونی بکنی !

به این فکر کن که الان ۶ ماه دیگس ، اگه این ۶ ماه رو نخونی ، حسرت بزرگی خواهی داشت ، خیلی بزرگ ، مدام حس بدبختی و بی عرضگی میکنی ، حس ناتوانی و به درد نخور بودن. حس شکست ....

ولی اگه این شش ماه رو تلاش کنی ، تهش حسرتای کمتری خواهی داشت ، کمتر عذاب وجدان میکشی ، کمتر از خودت ناراضی خواهی بود 

پس از این لحظه تا ۶ ماه دیگه ،همه برنامه های متفرقتو کنسل کنه و همه ی کارهاتو در راستای موفقیتت تو کنکور بچین و شروع کن 

یا علی

راستشو بگم بهت شدن یا نشدنش الان مهم نیست حالا تهش میشه یا نمیشه دیگه . بشه شده ، نشه هم کاری نمی تو ...

چی بگم من 4سال که میخونم ولی خب تا امسال خوندم الکی بود سال اول یه رشته خوب تعهدی آوردم و نشد برم از اول خوندم میترسم نشه  

چی بگم من 4سال که میخونم ولی خب تا امسال خوندم الکی بود سال اول یه رشته خوب تعهدی آوردم و نشد برم از ...

ترس از شکست همیییشه هست 

با همه ی ادما این ترس وجود داره 

کلا هر هدفی که تعیین کنی ، بلافاصله ترس از نرسیدن به هدف میاد سراغت 

فرق ادم موفق و بقیه ی ادما در نحوه برخورد با این ترسه 

ادمای موفق ، به خوبی این ترس رو کنترل میکنن و نمیذارن مانع تمرکزشون رو رسیدن به هدف بشه 

این ترس رو نمی تونی از بین ببری ، نمی تونی سر کوب کنی ، نمی تونی انکار کنی ، ولی میتونی با وجود این ترس ادامه بدی ، مهم اینه که تو ادامه بدی 

که روز اعلام نتایج نشی اون ترسویی که از ترس شکست حتی تلاشم نکرد

جسارت و جنم داشته باش دختر 

حداقل انقدر پیگیر و سمج باش که براش تلاش کنی 

ترس از شکست همیییشه هست با همه ی ادما این ترس وجود داره کلا هر هدفی که تعیین کنی ، بلافاصله ترس از ن ...

من واقعا تلاش کردم و میکنم... من از تراز 4000 شروع کردم سه سال پیوسته تراز قلمچیم 4000تا 4500 بود امسال تازه  تک درس به تراز7700 هم رسیدم تو قلمچی اما مشکل من میدونید کجا با  شروع مهر دوباره خاطرات شکستامم یادم و اومده و کامل ول کردم الان دیگه روزی سه ساعت میخونم و برگشتم به همون تراز قبلی بخاطر  ترس  گذشته و تکرار گذشته به عنوان آینده حقیقتا خیلی سردرگمم ممنون بابت حرفاتون

من واقعا تلاش کردم و میکنم... من از تراز 4000 شروع کردم سه سال پیوسته تراز قلمچیم 4000تا 4500 بود ام ...

اره واقعا این فکرا اذیت کنندس 

به این فکر کن که تو سال اول تونستی یه رشته خوب قبول شی . همونطور که اون زمان تونستی الانم میتونی با تلاش به بالاترشم برسی . همونطور که یه بار تراز ۷۷۰۰ گرفتی بازم میتونی این ترازو داشته باشی حتی تو ازمونای جامع یا درسای دیگه 

به جای لینکه بگی فلان جا شکست خوردم ، الانم شکست میخورم .مدام توی ذهنت موفقیت هات رو به یاد بیار و بگو فلان جا تونستم ،  الانم میتونم 

سعی کن خودگویی های ذهنتو کنترل کنی و نذاری مدام تخریبت کنن. ادم مدام این افکار توی ذهنش میچرخه ، مهم اینه که بتونی جواب این صدا های ذهنتو بدی و نذاری باعث بشن بی منطق عمل کنی . خودتم میدونی که  اگه تلاش کنی میشه  . پس ذهنت رو قانع کن قبول کنه که تلاش کنه تا به هدفشم برسه

شاید یه مدت استراحت مثلا طبیعت گردی و نقاشی و رسیدن به علایق دیگت ، یا  صحبت با یه مشاور تحصیلی حرفه ای بتونه کمکت کنه 

میدونم واقعا سخته کاملا درکت میکنم

امیدوارم از این شرایط هر چه سریع تر بتونی با موفقیت خارج بشی 

موفق باشی ❤️💕