2777
2789
خوشی زده زیر دلت شاید خانواد همسرت خوبین 

چی بگم ولا فعلا که کارای خونه انجام شده و انشالله قراره چندوقت دیگه سندبنام بزنیم .البته ن زیاد خوبن ن بد .

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تاپیک دیگه زده😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه من خونه نباشم مادرشوهر بیاد دم در شب که شوهرم میاد سرراهشو میگیره بهش میگه اومدم دم در زنت درو باز نکرد!

آمار همه چیو دارن کی میخوابی کی بیداری کدوم روز غذا درست نکردی مهمونات کیا بودن صدای ظبطت بلنده یا نه کی میری حموم وای هرچقدر بگم از بدیاش کمه

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

وای خیلی سخته من سه سال باهاشون بودم بادوتا بچه بخدا بدترین روزای عمرم بود به همچی گیر میدادن به خواب خورامپک بیرون رفتن ولی آخراش دیگه محل شون نمیزاشتم داشتن میترکیدن 

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
خواهر شوهرات باهات چطورن

جلوی رو خوبن اما در کل احترام حالیشون نیست من تک دخترم اینا حتی یه بارررررررررررررررررر منو با خودشون نبردن برای خرید توی سه سال من هیچ جا نرفتم باهاشون وقتی میبینم بقیه میگن رفتیم خونه خاله شوهرم خونه فلان بازار فلان واقعا حسودیم میشه اینم بگم سطح زندگیمون نسبتا بالاس و ازدواجمون هم تقریبا سنتی بوده و با شوهرمم رابطه خوبی دارم خداروشکر اما از خانواده شوهر خیری ندیدم تا حالا تو مهمونیای زنونه اشون نبودم خونه یکی از خواهرشوهرا که کلا ا حالا نرفتم ببینم چه شکلیه حتی اه چقدر بده این حسا افسردگی گرفتم

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

البته سطح خونواده من از خونوادهه شوهرم بالاتره برا همین شوهرم میگه تورور با خودشون نمیبرن چون میدونن تو دوس نداری حتی برای من خرید عقد و جهیزیه و حلقه هم نیومدن شوهرم همه رو خودش خرید اونا فقط خرج عروسی رو دادن با هزارررررر منت و این خونه که هر روز خونمو میکنن تو شیشه