2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل بیاین لطفاً

117 بازدید | 6 پست

سلام

خانما من از استرس دارم میمیرم

الان ۵ ماهه ازدواج کردم. بعد ازدواج تقریبا هر ۱۵-۲۰ روز یبار پریود شدم. (منی که مجرد بودم معمولاً پریودهام عقب میفتاد) 

پارسال رفتم دکتر فهمیدم آندومتریوز رحم خیلی خفیف دارم.

الان توی رابطه درد و سوزش دارم. دوبار هم خونریزی داشتم بعد رابطه و بعد قطع شده.

سه بار هم دقیقا بعد از رابطه پریود شدم

دکتر برام سونوگرافی واژینال و آزمایش نوشته منتها هزینه اشون خیلی بالاس و تا چند ماه نمیتونم برم.

الان بگید خطرناکه؟؟ 

دیدید کسی این شرایط رو داشته باشه؟

۳۰ سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا سونو و ازمایشا رو انجام ندی چیزی معلوم نمیشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چرا؟

من رفته بودم دکتر یکی مشکل شما رو داشت ولی شدید

رحمش رو درآورده بود و وقتی اومد دکتر، دکتر گفت جفت تخمدان هاتم باید دربیاری

شما هم زودتر بچه دار شو تا به مشکل نخوری

البته باید با دکترت مشورت کنی

من رفته بودم دکتر یکی مشکل شما رو داشت ولی شدیدرحمش رو درآورده بود و وقتی اومد دکتر، دکتر گفت جفت تخ ...

من خودم میگم دارم از استرس میمیرم بعد همچین چیزی رو میگید؟

من فعلا شرایط بچه دار شدن ندارم