2777
2789
عنوان

سوتی های امروزم 😭😭😭

281 بازدید | 15 پست

اول اینکه کلاس دخترم تموم شد داشتیم از کلاس خارج میشدیم گروه بعدی وارد کلاس میشدن که اصلا نمیشناختمشون به یکی از اولیا خداحافظ گرم و صمیمی گفتم .

بعدم اسنپ گرفتم کلید نداشتم زنگ زدم به همسرم جلو مغازه وایسته ازش کلید بگیرم اونم یک ربع کلید به دست جلو مغازه ایستاده بود از جلوش رد شدنی عوض اینکه به راننده بگم نگه دار با یه لبخند مزحک با همسرم بای بای کردم زنگ زدش سگ شده بود میگفت گیج چرا بای بای میکنی پس کلیدو نگرفتی

خدایا دریا دریا شکرت

بعد راننده اسنپ نگه داشت رفتم سوپر مارکت تا خرید کنم از سوپر مارکت اومدم بیرون دیدم راننده وایستاده میگه خانم ببخشید کرایه رو ندادید 

خدایا دریا دریا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣🤣🤣🤣

پس سوتی های من رو بشنوی چی میگی😅😅

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
راز موفقیتت چیه

جدی ام 

اصلا سرحال نیستم که بخوام تند تند حرف بزنم

سوتی هام برای زمانایی هست که شاد و سرحالم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
بگو سوتی هاتو به خودم امیدوار شم

رفته بودم دبیرستان برا دختر اولی کار داشتم دختر کوچیکم اون موقع ۲سالش بود فکر کنم تو مدرسه جا گذاشتمش مدیر تا خیابون دنبالم دویید گفت بچت رو جا گذاشتی🤣🤣🤣

خیلیه یعنی بگم روم نمیشه تو روی دخترم نگاه کنم🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
فکر کن کلید به دست وایستاده بود کنار خیابون دید من بای بای میکنم قاطی کرد

منم بودم قاطی میکردم😂😂😂🤣🤣🤣

ولی خداییش سوتی من خیلی از این بدتر بود

فک کن فامیل اومده بود خونمون بعد دوتا ظرف ما خریده بودیم ک توی یه ساک دستی کوچیک بودن مثل همم بود ساکا

بعد مامانم یکی از ساکارو برد داد ب اونا هدیه همینطوریی

من بچه بودم🤕😂دیدم اونا خیلی مقاومت میکنن تو گرفتنش گفتم باباا ببریدش ایی ی چیز خراابیه ما نمیخواستیمش میخواستیم بندازیمش آشغالی🤕🤕🤕🤕🤕🤕

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

رفته بودم دبیرستان برا دختر اولی کار داشتم دختر کوچیکم اون موقع ۲سالش بود فکر کنم تو مدرسه جا گذاشتم ...

وای چرا اینجوریم ما تمرکز نداریم

خدایا دریا دریا شکرت
منم بودم قاطی میکردم😂😂😂🤣🤣🤣ولی خداییش سوتی من خیلی از این بدتر بودفک کن فامیل اومده بود خونمون ...

وای عزیزم حتما مامانت خیلی عصبی شده 😆😆

خدایا دریا دریا شکرت