2777
2789

ماماناي عزيز من به دليل بيماري نمي تونم شير خودم رو به بچه بدم دارم داروي روماتيسم مصرف مي كنم و براي بچه ضرر داره.

بچه من الان هفت ماهه است و بعد از مريضيم شير خشك خورده

بين شير خشك هاي ايراني كه تو داروخونه هست و شير خشك هاي خارجي چه فرقي هست؟ من تا حالا آپتاميل دادم البته خارجيشو ميدادم ولي به شدت شك دارم

از طرفي همه ميگن خارجيش بهتره و به بچه بهتر ميسازه

از طرفي نميدونم اين شركتهايي كه شير خشك هاي خارجي وارد مي كنن اصلا مطمئن هستن؟ شرايط نگهداري شيرخشك شون چطوريه درست نگه ميدارن؟؟ اينا كه در نهايت قاچاق محسوب ميشه بالاخره 

تا الان به هزار بدبختي ميدادم اشناها از تركيه برام ميخريدن ولي ديگه واقعا سخته برام.كيا تجربه دارن

بهترینش سیمیلاک هست 

منم خیلی شیرخشک عوض کردم تا به این رسیدم .اصلا توی ایران دستکاری نمیشه و همه چیش خارجی هست

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...

من ببلاک مبدم خوبه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم آپتامیل ایرانی دادم بهش از داروخانه میگرفتم.یک و نیم سال تمام خورده نه آلرژی داد نه مریض شد نه چیزه دیگه ایی الانم نزدیک چهار سالشه پسرم .من که راضی بودم.دیگه نظرات بقیه رو نمیدونم فقط اینو میدونم که هر نی نی یه سیستم بدنی خودشو داره شاید هر شیر خشکی بهوهر بچه ایی نسازه 

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)

من اول اپتاميل دادم پاهاش ورم كرد  حساسيت نشون داد   بعد سيميلاك نءوشور دادم  دكترش تجويز كرد مخصوص نوزاد نارس  امريكايى  هست  يه مدت خيلى كم بود  شوهرم از دبى  خريد براش  ولى الان زياده ميتونى فقط تو داروخانه هاى شبانه هست  اگه نبود  جمال زاده مركزى و ١٣ابان بخر  سيميلاك توتال كونفورت هم خوبه شماره يك  بازم با پزشك مشورت كن  شنيدم خارجى ها ويتامينش غنى تره 

خارجیا رو نمیدونم حتما حتما کیفیتش بهتر ایرانیه. اما از دکتر دخترم پرسیدم گفت شیرخشکای ایرانی از لحاظ ترکیبات یکی ان، نزدیک ترین ترکیب به شیرمادر.حالا یکی اسم کارخونش گذاشته نان،یکی آپتامیل.

اما فکر کنم نمی تونی خودسر شیرخشک بچه رو عوض کنی،حتما با دکتر مشورت کن

سلام من بیومیل میدم خیلی راضیم....خیلیی

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
بهترینش سیمیلاک هست  منم خیلی شیرخشک عوض کردم تا به این رسیدم .اصلا توی ایران دستکاری نمیشه و ...

عزيزم سيميلاك  چجورش رو ميدى   روش فقط سيميلاك نوشته   شماره چند  ميدى؟