2777
2789
عنوان

کیا برادر نوجوان غد و لجبازی دارن

175 بازدید | 22 پست

یه برادر دارم اصلا حرف گوش نمیده همش میخواد از مدرسه فرار کنه همش میگه میرم نمیام خونه.همش بیرونه از مدرسه میاد ناهار میخوره میره بیرون تا شب هر چی  باهاش صحبت می‌کنی دادو بیداد میکنه میگه شما نمی تونید تو زندگی من دخالت کنید.

پدرم هم بعضی وقتا عصبی میشه فشش میده درکش نمیکنه 

نمیدونم چیکار کنم همش نگرانیم یه بلایی سرخودش نیاره

منم دارم واقعا خیلی سخته اینکه اصلا نمیدونیم چه رفتاری باهاش داشته باشیم الان که باکل خانواده قهره به مادرم تا حرف میزنه فحش میده 

بابام که میگه مشکل داره حتما مریضه باهاش کل کل نکنید واقعا دیگه نمیکشیم از رفتاراش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی داداشت از من غد تروتخص تره؟

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

۱۷ سالشه منم ۳۱ سالمه من متاهلم بامن یکم خوب بود اونم چن وقت پیش داشتم باهاش صحبت میکردم که چرا به م ...

خوش به حالت که متاهلی من ۲۸ سالمه مجردم آتاق شخصی ندارم خسته شدم نمیتونم کار خاصی بکنم به کارای مورو علاقم برسم داداشم ۱۶ سالشه

واسه شما چند سالشه چه رفتارایی داره

همش میگه از خونه میزنم بیرون نمیام درسم که ماشالله نمیخونه اونقدر درس نخوند رفت مدرسه ضعیفه رشته کامپیوتر. هر هفته میره موهاش یه مدل میزنه معتاد گیم شده هر چی زنگ میزنم بیا خونه نمیاد میکه نمیام

مگه چیکار میکنی

اسی بخدا منو ببینی میگ صد رحمت ب داداشم ینی همه اخلاقمو میدونن چقد تخص ی دندم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

همش میگه از خونه میزنم بیرون نمیام درسم که ماشالله نمیخونه اونقدر درس نخوند رفت مدرسه ضعیفه رشته کام ...

واسه ما برعکسه از خونه اصلا بیرون نمیره اگه یه بحثی بکنیم که بدتر اصلا نمیتونه بره بیرون

اسی بخدا منو ببینی میگ صد رحمت ب داداشم ینی همه اخلاقمو میدونن چقد تخص ی دندم

تورو خدا اینجوری نباشید فقط اطرافیان اذیت میشن الان مامان فکر میکنه داداشم میره با دوستای ناباب بلا ملا سرخودش میاره