2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خالم اومد خونمون مهمونی میخواست چند روز بمونه رفت تو اتاق من و حتی خودمم نمیزاشت برم تو اتاق میرفتم یه شارژر بردارم بزور اجازه میداد و کلا خوشم‌نیومد 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

همینکه مهمون میاد و نمیره بدترین کار رو میکنه

پسر همسایه ما هم ی بار اومد خونمون روی مبل خوابش برد و خودش رو خیس کرد، مامانش اصللللا به روی خودش نیاورد 

من کلی خودمو اماده کردم که معذرت خواهی کرد بگم بچه س اشکالی نداره اما به کتف چپش هم نبود بچه ش شاشیده روی مبل ما 

من خالم اومد خونمون مهمونی میخواست چند روز بمونه رفت تو اتاق من و حتی خودمم نمیزاشت برم تو اتاق میرف ...

میگفتی سند بزاریم بیای بیرون 😂

لعنت بر هر نَری که 

همینکه مهمون میاد و نمیره بدترین کار رو میکنهپسر همسایه ما هم ی بار اومد خونمون روی مبل خوابش برد و ...

برما پی پی کرد قشنگ داشتیم شاخ در می آوردیم حتی معذرت نخواستن که هیچ بیشتر بی احترامی کردن به عقایدمون و ...

لعنت بر هر نَری که 

اومد خونمون گفت میشه کمد دیواری و باز کنی ببینم عمقش چقدره😐😐حالا یه مرد ۶۰ و خورده ای ساله خیلی هم مصمم و جدی. بعدم رفت در حموم و باز کرد نگاه کرد لباس زیر شوهرم تو رخت چرکا بود یه لبخندم زد بعد رفت 😂

پوشک بچه انداخت تو سطل اشغال دستشویی و وقتی رفتن برنداشت بندازه دور 

همین آدم ساعت ۱شب انقد که آدمای بی ملاحظه و گشنه ای هستن به بچه هاش یاد نمی‌ده غذا خوردین دیگه دوبارع غذا خوردن برای چیه یکم غذا مونده بود بدون اینکه به من بگه رفت گرم کرد و وسط آشپز خونه نصف غذا رو فرش ریخت و همه جا چرب شد بهت گفت سیر نشدیم سیب زمینی سرخ کن من سیب کم داشتم خجالت کشیدم بچه هاش انقد اذیتم کردن 

به نظر شما دوست نرگس خانوم رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره و رفت خارج ادامه تحصیل داد کی ضرر کرد؟من یا اون؟ 🤎

واحد بغلیمون دوتا از بچه هاشو میفرستاد خونمون  هر روز از ساعت ده صبح تا غروب خودش به کارهاش میرسید ترو تمیز میکرد منم روم نمیشد چیزی بگم دختر بزرگم که پونزده سالشه از خونه بیرونشون کرد دیگه نمیان زنه باهامون قهر کرده یک ساله منو دیدنی پشتشو میکنه بهم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن