2777
2789

چنانچه همسر شما فردی شکاک و بد دهن است شما می توانید با خواندن دعای زیر اورا زبان بند و متقاعد سازید.

بسم الله الرحمن الرحیم صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَرْجِعُونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَعْقِلُونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَعْلمونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَفقهُونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَنطقُونَ صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَتکلّمُونَ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ…..زاییده شکم …..(نام شخص مورد نظر و نام مادرش)

یکی  از دعاهای زبان بند دائمی دعای زبان بند با خواندن آیه ای از سوره یس می باشد. این ایه از سوره مبارک یس که در بستن زبان مجرب است در زیر نوشته است.

« اَلیَوم نَختِمُ عَلی اَفواهِهِم وَ تُکَلِمُنا اَیدیَهُم وَ تَشهَدُ اَرجُلَهُم بِما کانوا یَکسِبون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی  از دعاهای زبان بند دائمی دعای زبان بند با خواندن آیه ای از سوره یس می باشد. این ایه از سوره مبارک یس که در بستن زبان مجرب است در زیر نوشته است.

« اَلیَوم نَختِمُ عَلی اَفواهِهِم وَ تُکَلِمُنا اَیدیَهُم وَ تَشهَدُ اَرجُلَهُم بِما کانوا یَکسِبون 

خواندن آیه زیر و اتصال آن به همسرتان می تواند باعث شود که همسرتان مطیع امر و فرمان شما باشد و در حقیقت این دعا مانند طلسمی برای رام کردن شوهرتن عمل می کند. دعای زیر را برای طلسم کردن و مطیع کردن همسرتان 110 مرتبه بخوانید.

« یَا صَانِعَ کُلِّ مَصْنُوعٍ یَا خَالِقَ کُلِّ مَخْلُوقٍ یَا رَازِقَ کُلِّ مَرْزُوقٍ یَا مَالِکَ کُلِّ مَمْلُوکٍ یَا کَاشِفَ کُلِّ مَکْرُوبٍ یَا فَارِجَ کُلِّ مَهْمُومٍ یَا رَاحِمَ کُلِّ مَرْحُومٍ یَا نَاصِرَ کُلِّ مَخْذُولٍ یَا سَاتِرَ کُلِّ مَعْیُوبٍ یَا مَلْجَأَ کُلِّ مَطْرُودٍ »

خواندن آیه زیر و اتصال آن به همسرتان می تواند باعث شود که همسرتان مطیع امر و فرمان شما باشد و در حقیقت این دعا مانند طلسمی برای رام کردن شوهرتن عمل می کند. دعای زیر را برای طلسم کردن و مطیع کردن همسرتان 110 مرتبه بخوانید.

« یَا صَانِعَ کُلِّ مَصْنُوعٍ یَا خَالِقَ کُلِّ مَخْلُوقٍ یَا رَازِقَ کُلِّ مَرْزُوقٍ یَا مَالِکَ کُلِّ مَمْلُوکٍ یَا کَاشِفَ کُلِّ مَکْرُوبٍ یَا فَارِجَ کُلِّ مَهْمُومٍ یَا رَاحِمَ کُلِّ مَرْحُومٍ یَا نَاصِرَ کُلِّ مَخْذُولٍ یَا سَاتِرَ کُلِّ مَعْیُوبٍ یَا مَلْجَأَ کُلِّ مَطْرُودٍ »

ممکن است شما خانمی باشید که همسرتان با شما بدخلقی می کند و به طور مداوم در بحث و دعوا هستید. برای حل این مسئله و زبان بند کردم همسرتان می توانید آیه زیر را بخوانید:

بسم الله الرحمن الرحیم. قال رجلان من الذین انعم الله علیهما ادخلوا علیهم الباب فإذا دخلتموه فإنکم غالبون وعلى الله فتوکلوا إن کنتم مؤمنین