2777
2789
عنوان

چطوری خودتون سرگرم میکنید

122 بازدید | 25 پست

همشم که نمیشه درس خوند ۲۱  سالمه همش تو خونه هم هفته ای دوبار کلا کلاس دارم دوست و‌‌ ‌.. با فامیلم رفت و امد ندارم احساس تنهایی میکنم  

همش تو خونه افسرده شدم دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سرکار میرفتم. ولی از محیط بیرون خسته شدم. چند ماهه خونه ام

آشپزی ،فیلم،کتاب. ماهی یبار سینما. گاهی میرم خریدای خونه رو انجام میدم

زبانمم تقویت می‌کنم. به پوستم میرسم. کار همیشه پیدا میشه😁

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

منم سرکار میرفتم. ولی از محیط بیرون خسته شدم. چند ماهه خونه امآشپزی ،فیلم،کتاب. ماهی یبار سینما. گاه ...

منم سرکار بیخیال شدمم ولی برا این کارایی میگی کلا من ماهی ۴۵۰۰. دارم با این ۴ تومن میتونم چکار کنمم 

من با اينكه تنهايى رو دوست دارم و لذت مى برمى چند روزيه حس مى كنم زندگيم كسل كننده شده

منم.همیشه تنهاییمو دوس داشتم اصلا حتی ی درصدم مشکل نداشتم با تنهاییم.از وسطای مهر حالم ی جورای بده.نمیدونم اصلا چمه

منم سرکار بیخیال شدمم ولی برا این کارایی میگی کلا من ماهی ۴۵۰۰. دارم با این ۴ تومن میتونم چکار کنمم

من حقوقم بد نبود. ولی از سر و صداها خسته شده بودم. الان در صلح بدون بیرون زندگی می‌کنم. البته تو قرعه کشی صندوق خونگیم اسمم دراومد و با اون و پس انداز حقوقم فعلا اوکی هستم. برای بعدم خدا بزرگه😄

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

من حقوقم بد نبود. ولی از سر و صداها خسته شده بودم. الان در صلح بدون بیرون زندگی می‌کنم. البته تو قرع ...

من سرکار نرم ماهی ۴ تومن دارم کلاا 

حوصله کار ندارممم خستههه میشمممم 

نمیدونم تو خونه چکار کنمم ؟؟

برا این کارایی میگی پول میخواهد من ۴ تومن کلا پول خوراکی بچمم  نمیشه

سرکار میرفتم ماهی ۱۰ حقوقمم بود ولی خسته میشدمم بیخیالش شدمم دانشگاه هم هیچ. دوستی ندارمم  

تو خونه هم  تنها افسرده شدممم

جیزای ک این بنده خدا گفت ب جز سینما بقیش پوله زیادی لازم نداره ک

چرا کلا بری بیرون پول میخواهد تو خونخ نمیخواهمم باشمم کسی هم هم ندارم باهاش رفت و امد داشته باشمم