2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من خودم اضطرابی هستم و کامل درکت می کنم که تشویش داشته باشی.

ولی چیزی که حتما خودتم دیدی همه چی نرماله فقط یه کیست داری تو تخمدان که من انگلیسی سرچش کردم و معنیش رو تو مترجم زدم و این اومد. به نظر میاد که یه چیز نگران کننده نباشه و فقط باید تحت نظر باشه.

محتوای هموراژیک پروتئینی چیست؟

کیست های هموراژیک/پروتئین دار نوع خاصی از کیست های "پیچیده" هستند که حاوی خون یا مایع پروتئین غلیظ تری در داخل هستند. این توده های کیستیک سرطان نیستند و نیازی به جراحی ندارند. آنها معمولاً باید با آزمایش های تصویربرداری مکرر چک شوند.

عزیزم من خودم اضطرابی هستم و کامل درکت می کنم که تشویش داشته باشی.ولی چیزی که حتما خودتم دیدی همه چی ...

What is a proteinaceous hemorrhagic content?

Hemorrhagic/Proteinaceous Cysts are a specific type of “complex” cyst that contain either blood or a thicker protein fluid inside. These cystic masses are not cancers and do not require surgery. They do typically need to be watched with repeated imaging tests.

عزیزم من خودم اضطرابی هستم و کامل درکت می کنم که تشویش داشته باشی.ولی چیزی که حتما خودتم دیدی همه چی ...

عزیزم مرسی از پاسخگوییت خیلی لطف کردی ینی با دارو درمان میشه؟ 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
عزیزم مرسی از پاسخگوییت خیلی لطف کردی ینی با دارو درمان میشه؟

ببین من پزشک نیستم و نمی دونم. دکتر برو و نشون بده که خیالت راحت بشه.

من خودم یه بار برای کبد سیتی دادم و به صورت تصادفی تو یکی از کلیه هام یه کیست ۵ سانتی دیده شد.

رفتم دکتر کلیه تشخیص داد که چیز مهمی نیست.