2777
2789

تاپیک قبلی اومدم تو نی نی سایت بار دلم سبک بشه. با توهین های یکی از کاربران بارم سنگین تر شد. حتی آخرش برام نوشت بی ادب و بیشعوری و بخاطر همین طرف ولت کرده ولی بعد پاکش کرد. ولی من که دیدم اینو نوشته.

ازش نمیگذرم. از هیچ کس که چه تو فضای واقعی و چه تو مجازی بهم بی احترامی کنه و ناسزا بگه نمی گذرم. دیگه درد دلهام رو تو نی نی سایت نمی نویسم. فکر کردم جایی پیدا کردم که می تونم راحت ناشناس توش درددل کنم.

بعضیا دلشون سیاهه عقده دارن

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

بعضیا دلشون سیاهه عقده دارن

تاپیک قبلیم رو ببین. هر چی از دهنش در اومده بهم گفته. بعد هم گفته تو یه کامنت بی ادبانه گذاشتی پاک کردی. در حالیکه من در اون کامنت فقط جواب خودشو داده بودم. بهم گفت بی ادب. گفتم بی ادب شمایی که کامنتی که مربوط به شما نیست رو ریپلای میکنی. ولی همینم دلم نیومد بذارم و سریع پاک کردم. همین که پاک کردم دیدم اومده برام نوشته بی ادب و بیشعور... !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اینجا یه سایت عمومیه، همه جور افرادی توش هستن و نظر میدن، به نظرم برا خودتون راحت تره که اگه میخواین تاپیک بزنین خودتون رو برا شنبدن نظرات مختلف آماده کنین

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
تاپیک قبلیم رو ببین. هر چی از دهنش در اومده بهم گفته. بعد هم گفته تو یه کامنت بی ادبانه گذاشتی پاک ک ...

اصلا اینجارو جدی نگیر 

خودتم ناراحت نکن ب خاطرش 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

ولی اینجا یه سایت عمومیه، همه جور افرادی توش هستن و نظر میدن، به نظرم برا خودتون راحت تره که اگه میخ ...

بله سایت عمومی هست و همه حق دارن نظر بدن. هر کس نظرش محترمه. ولی به هیچ عنوان نباید فحش بدن.

عزیزم خودتو ناراحت نکن 

حق داری، نباید توهین کنن به هیچ عنوان اما اونا شما رو نمیشناسن بنابراین دلیلی نداره خودتو ناراحت کنی 💙

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

من که تاپیک قبلی نبودم ولی خب نمی‌خوای جنبه نداری نیا اینجا همه طور آدمی هست زیاد نباید در مورد این مسائل حرف زد

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

دقیقا درک میکنم 

منم دیگه ترک کردم تاپیک گداشتن اینجا در مورد موضوعاتی 

یه عده حقیر و پر از عقده ک چشم ندارن زندگی و خوشیتو ببینن ، کامنت میذاشتن 

بلانسبت ادم حسابی ها و اصیل ها ...

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏