2821
2789
عنوان

به پسرا حسودیم میشه

175 بازدید | 31 پست

میدونم پسرا خیلی مشکلات دارن که ما نداریم و برعکس یکسری مشکلات هست که دخترا بابتش رنج میکشن و پسرا چیزی ازش نمیدونن 

ولی چیزی که باعث میشه به آقایون حسودی کنم رفاقت هاشونه ، دوستی هاشون خیلی پایدار تره 

من به عنوان یک دختر عمیقا احساس تنهایی میکنم صدم رو برای دوستام گذاشتم ولی هیچکدومشون سر سوزنی معرفت نداشتن ، ولی پسرا با معرفت ترن 

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

رفاقت ما دخترا اگه پایدار نیس بخاطر محدودیت هامونه 

تاوقتی ازدواج نکردی باید پدرمادرت دوستات رو انتخاب و تایید کنن.

وقتی ازدواج کردی هم شوهرت.تازه شایدهم بعضی از دوستات مورد تایید شوهرت نباشه باید کم کم رابطه رو کم کنی

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

همونها هم بلاهایی سر هم میارن که گفتن نداره . فرق نمیکنه دخت. و پسر نداره اینجا ایرانه و بیشتر  افکار همین مردهامون هست که. این کشور رو ساخته . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفاقت ما دخترا اگه پایدار نیس بخاطر محدودیت هامونه تاوقتی ازدواج نکردی باید پدرمادرت دوستات رو انتخا ...

کم لطفی به همجنس هم تقصیر مرداس؟؟ 

نه این دلیلش نیست

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

همونها هم بلاهایی سر هم میارن که گفتن نداره . فرق نمیکنه دخت. و پسر نداره اینجا ایرانه و بیشتر افکا ...

شما محترمی ولی نظرتون خیر

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

کم لطفی به همجنس هم تقصیر مرداس؟؟ نه این دلیلش نیست

کم لطفی منظورتون چیه؟؟

میشه مثال بزنین

رفاقت پسرا جوریه که واسه رفاقتشون حتی از جیب مایه میزارن.

مثلا من یه مدت یه رفیق داشتم که هنوز یکم باهاش رفت و آمد میکنم.بهش ۹۰۰ قرض دادم.اونم یه بار بهم ۷۵۰ قرض داده.

تو سختی ها و خوشی ها با هم بودیم.وقتی بعد از مدرسه بالا آوردم اومد منو برد دکتر. خیلی پسر خوبی بود‌.الان خونه مون دور شده دیر به دیر می‌بینیم همدیگه رو.تنها رفیق صمیمیم ایشونه

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

کم لطفی منظورتون چیه؟؟میشه مثال بزنین

چوب لا چرخ همدیگه میکنین.

با همکاران در اداره همکاری نمیکنید.

تو مدرسه راحت قید دوستاتون میزنید. 

تو خوابگاه راحت رحم نمیکنید به همدیگه. 

خیلی چیزا هست . واقعا همشو بگم؟؟؟؟ 

مادر شوهر خواهر شوهر و جاری. 

به پسرتون رحم نمیکنید  دوس دارید پسرتون طلاق بگیره پس چرا واسش زن گرفتید اصلا؟؟؟؟ 

از هر زاویه ای نگاه کنیم خیلی عجیبه. 

چندین زاویه بهت نشون دادم 

کم لطفی به همجنس هم تقصیر مرداس؟؟ نه این دلیلش نیست

با حرفتون موافقم دخترا تا وارد رابطه با پسر میشن دوستاشون رو فراموش میکنن ، خودشون نمی‌خوان 

چوب لا چرخ همدیگه میکنین.با همکاران در اداره همکاری نمیکنید.تو مدرسه راحت قید دوستاتون میزنید. تو خو ...

چرا قیمه هارو می‌ریزی تو ماستا😂😂😂

چ ربطی داشت

چوب لا چرخ همدیگه میکنین.با همکاران در اداره همکاری نمیکنید.تو مدرسه راحت قید دوستاتون میزنید. تو خو ...

کاملا درسته خیلی خانم ها فرهنگ رابطه ندارن فقط قضاوت و دخالت و خالک زنک بازی 

با حرفتون موافقم دخترا تا وارد رابطه با پسر میشن دوستاشون رو فراموش میکنن ، خودشون نمی‌خوان

و بقیه دوستان هم سعی میکنن پسره رو بقاپن.البته هر چیزی میگیم عمومیت نداره ولی این موارد در پسرا خیلی خیلی کمه 

رفاقت پسرا جوریه که واسه رفاقتشون حتی از جیب مایه میزارن.مثلا من یه مدت یه رفیق داشتم که هنوز یکم با ...

دقیقا از این کارا برای دوستای دخترم کردم ولی برام تره هم خورد نکردن 

چرا قیمه هارو می‌ریزی تو ماستا😂😂😂چ ربطی داشت

متشکرم ک قبول کردی حرفم رو 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز