2777
2789
پس نگران نبااااش بابا ... ممکنه پریودت رو بهم بزنه ولی نترس خیلی احتمالش کمه. چون اینجور که گفتی ۱۵ ...

یک روز بعد از پریودم رابطه داشتم منتهی همون روز تخم دانم درد می کرد هست کردم تخمگذاریه

من خودم خوردم و باردار شدم بعد هی فک میکردم چرا پریود نمیشم بازم خوردم نگو باردارم ، ولی متاسفانه مج ...

چرانمیخواستی

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک روز بعد از پریودم رابطه داشتم منتهی همون روز تخم دانم درد می کرد هست کردم تخمگذاریه

نه عزیزم تخمکگذاری چهارده پریه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

نه اصلا همچین چیزی امکان نداره تخمک گذاری روز ۸ نیست عزیزم. احتمال بارداری از روز ۷ تا روز ۱۱ تقریبا نزدیک به صفره. اگه باردار بشی دیگه حتما قسمت بوده   

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

اخه وقتی میگن طبیعی جلوگیری کردیم باردارشدیم تعجب میکنم البته میشه هواسشون نباشه دربره 

اخه مام ایندفعه از پیشمون در دف خدا خودش بخیر کنه    

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
نه اصلا همچین چیزی امکان نداره تخمک گذاری روز ۸ نیست عزیزم. احتمال بارداری از روز ۷ تا روز ۱۱ تقریبا ...

من دوستم توی پریودی با شوهرش رابطه داشت باردار شد اونم مجبور شد سقط کنه

اخه مام ایندفعه از پیشمون در دف خدا خودش بخیر کنه      

خسته نباشی