2777
2789

رفته تو حیاط نصفه شب سرویس بهداشتیمون تو حیاط بعد میکه جلو پام یک جسد کفن شده دیدم بعد رد شده دیگه ناپدید شده اون جسده الان میترسه میگه اون چی بوده که دیدم بنظرتون چی میتونسته باشه؟؟

همه مردم دنیا منو دوست داشتن جز کسی که من دوستش داشتم🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیره ان شالله. صدقه بزاره کنار. گاهی اینها توهمات و شاید سایه درختی چیزی باشه. توجه نکنه بهش، صلوات بفرسته 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

دیرتر تاپیک رو میدیدم بدون شک میشاشیدم ب خودم😬🫠

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

خیره ان شالله. صدقه بزاره کنار. گاهی اینها توهمات و شاید سایه درختی چیزی باشه. توجه نکنه بهش، صلوات ...

سایه درخت نبوده میگه کفن شده بوده میگه واضح واضح بوده 

همه مردم دنیا منو دوست داشتن جز کسی که من دوستش داشتم🤷🏻‍♀️

چهار قل و آیت الکرسی بخونن 

سوره جن هم میگن ۴۰ روز بخونن خوبه

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍