2777
2789
عنوان

باشوهرم سردشدم

762 بازدید | 29 پست

حرفموگوش نمیده وشدیداااا وابسته خانوادشه امروزرفت سرکاره یه شهردیگه یایهفته برنمیگرده بهش گفتم توک حرفموگوش نمیدی ازین ب بعد بهمم نزدیک نشو اونم گفت نه که مهمه برام گفتم حرفشم نزن حالاهروقت برگرده بهم گفت چی بگم؟روحرفم بمونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چجورکناربیام خیلی برام سخته هرکارمیگم نکن دقیقاهمونوجلوچشام انجام میده

با یه مشاوره صحبت کن اصلا راهش قطع رابطه ی زناشویی نیست همه چیزو باهم قاطی نکنید

میدونی یکی از عوامل خیانت عدم تمکین یاهمون پس زدن شوهر هست

این جای خوابتو عوض کن واینا حرفای چرت کساییه که هیچ درک وفهمی از زندگی زناشویی ندارن معلوم نیست چ کسی پشت این اکانت نشسته

باید تمام جوانبو بسنجنی طبق شرایطت تصمیم بگیری نه که یه کار اشتباه رو درقبال کار اشتباه طرف مقابلت انجام بدی

مگه چی میگی که شوهرت گوش نمیده

وچند سالته وهمسرت چند سالشه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

با یه مشاوره صحبت کن اصلا راهش قطع رابطه ی زناشویی نیست همه چیزو باهم قاطی نکنیدمیدونی یکی از عوامل ...

من۲۷اون۲۹مثلا میگم وابستگیتوب خانوادت کم کن فقط برای شام وناهاروخواب میاد بالادیگ همش خونه مادرشه ک طبقه پایینن میگم همه رازامونونروبهشون بگو ولی میره همه چیوبهشون میگه حرفاشوازمن قایم میکنه وبهم دروغ میگه وب اوناراستشو

من۲۷اون۲۹مثلا میگم وابستگیتوب خانوادت کم کن فقط برای شام وناهاروخواب میاد بالادیگ همش خونه مادرشه ک ...

یکی ازدلایل اصلی مشکلاتتون اینه که نزدیک هم زندگی میکنید

اونا ازهمسرت تعریف وتمجید میکنند واستقبال وشما امرو نهی ودعوا

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

من۲۷اون۲۹مثلا میگم وابستگیتوب خانوادت کم کن فقط برای شام وناهاروخواب میاد بالادیگ همش خونه مادرشه ک ...

چقدر بده یه مرد خبر ببره

شوهر منم بعضی حرفارو میگه به مادرش 

مستقل نیست انکار بچه ننس

نمیدونم چیکار کنم تاپیک هم زدم که پشت سرم حرف زدن😞

1401/6/2از امروز شروع میکنم به سنگ نوردی و شنا تا مدرکمو بگیرم

شوهر منم بعضی حرفارو میگه به مادرش مستقل نیست انکار بچه ننسنمیدونم چیکار کنم تاپیک هم زدم که پشت سرم ...

ببین اینادرست نمیشن من۳ساله هرراهی بگی امتحان کرددم انگاریچیزذاتیه ک درست بشونیس همسرمنم گوشیش ضبط مکالمه داره یسری قهرکردم برگشتم صداهاشوشنیدم باخاهرش انقد خودموخانوادموفحش داده بودن ازاونموقع خاهرشوهرمم ازچشمم افتادازش خوشم نمیاد ایناانقدخودشونوخوب نشون دادن ک ضبط مکالمه شوهرم کاری کردبشناسمشون یسری شوهرم میگفت زنم لجبازه شانس نیاوردم مادرشم میگف من لچبازی میکنم بابات میگه راه بازجاده دراز مادرش ازاونوقت ازچشمم افتادمیگف ینی توم بگو