2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی با شیر بپز بعد لهش کن بهش نمک فلفل بزن یکم زردچوبه سرخ کن محشر میشه

چه جالب بعنی سیب زمینی بندازه تو شیر؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم واسه خودم امشب کوکوسبزی جدا درست کردم 

برای سیب زمینی 

اول سیب زمینی هارو اب پز میکنم بعد له میکنم با تخم مرغ مخلوط میکنم هر ادویه ای که دوست داشته باشم مثه فلفل سیاه زردچوبه پورسیر اضافه میکنم بعد مثه کتلت سرخ میکنم میتونی قبلش بهش سبزی مثه جعفری هم اضافه کنید 

از قلق هاش

سیب زمینی نیم پز و سیب زمینی خام 

حتما حتما پودر سوخاری بسیار ترد و خوشمزه میکنه 

تخم مرغ ها رو تو یه کاسه جدا با یه نوک قاشق پکینگ پودر با هم زن دستی بزن بعد به مواد کوکو اضافه کن 

آرد نخودچی بجای آرد معمولی 

آب سیب زمینی خام و پیاز  رو بعد از رنده کردن بگیر 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

سیب زمینی آب پز کن بعد بکوب رنده نکن بکوب که خوب پف کنه تخک مرغ بشکن خوب هم بزن یکم نمک و فلفل و زیره بریز هم بزن یه پیاز‌کوچیکم رنده کن بزن لهش خوب هم بزن زردچوبه اضافه کن اگر طعم فلفل دلمه دوس داری رنده کن بریز توش آردم یکم بزن برشته میشه محشره اگر خوشت نیومد هرچی خواستی ب من بگو بغد سرخ کن داغ داغ با نرشی و سس بزن تو رگ

سلام دوستان من تهران هستم کوفته نیمه آماده برای مهمانی ها درست میکنم فقط‌کافیه رب سرخ کنید آب بریزید داخلش و‌برای نیم ساعت کوفته قلقلی نیمه آماده رو داخلش بزارید تا بپزه

۰۹۱۰۴۳۲۴۸۸۳

فاهیتا

کتلت

کباب

لازانیا

اکبرجوجه

اسنک

پیتزا

الویه

سالاد ماکارانی و...

دونر

آدنا کباب

فینگر

اسکندرکباب

کشک بادمجان

انواع دلمه کلم بادمجان فلفل‌گوجه ...

۰۹۱۰۴۳۲۴۸۸۳

سبزی خشک و سبزی قورمه و انواع دلمه نیمه آماده هم درست میکنم حتی تعداد بالا

ترشی‌گل‌کلم

ترشی‌لوبیا

ترشی‌آب گوجه

شور

ترشی‌بادمجان و

انواع ترشی‌و‌شور

برای مهمونی ها و تشریفات هم همه مدل غذای ایرانی و فرنگی ودسر (تهران و کرج)

سیب زمینی خانم رنده کن با پیاز و سیر و تخم مرغ و آرد نشاسته ذرت 

اگه نداری هم آرد معمولی

(درخواست دوستی ندید لطفاً).  تیکر لاغریه                          (وزن فعلیم ۱۰۶ با قد ۱۶۳) یه روز تغییرش میدم و به هدفم میرسم ۱۰٫ اردیبهشت٫🤍

به ذائقه ست ولی خام و پخته رو سیب زمینی رو قاطی نکن چون کامل نمیپزه خوب نمیشه

توشم گوشت بریزی باز قشنگ اونجور که تو کتلت خوب میشه نمیشه چون توش خوب مغز پخت نمیشه چون کوکو سیب زمینی کلا یکم ضخیم و کت و کلفته داخلش اگر بریزی اینارو خوب نمیپزن 

همون سیب زمینی ابپز بهترینه البته میگم باز ذائقه ای 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵