2777
2789
عنوان

باردارم میشه بیاید لطفا

138 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من هشت هفتمه قبلا خیلی زیر دلم درد میکرد ولی الان دیگ کمتر شدا امروزم ک هیچ دردی احساس نکردم ولی درد سینه هنوز دارم و تکرر ادرار طبیعیه دیگ دلو کمرم درد نمیکنه؟

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀

تکرر ادرار رو تا لحظه آخر خواهی داشت عادیه 

و درد دلت هم طبیعیه عزیزم 

سینه ها درد ناک میشن متورم میشن سایزت می‌ره بالا 

نوک سینه هات سیاه سیاه میشه به پیشنهاد من سوتین نبند اصلا خیلی راحت تری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله طبیعیه نشونه خوبیه دیگه چرا نگرانی

اخه میگن رحم بزرگ میشه آدم درد داره ولی من از صب دیگ هیچ درد شکم و ایتا ندارم

بله طبیعیه قرار نیست که هر روز درد داشته باشی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

تکرر ادرار رو تا لحظه آخر خواهی داشت عادیه و درد دلت هم طبیعیه عزیزم سینه ها درد ناک میشن متورم میشن ...

الان دیگ هیچ دل درد و کمر درد ندارم عادیه؟

باشه عزیزم ممنون

اخه میگن رحم بزرگ میشه آدم درد داره ولی من از صب دیگ هیچ درد شکم و ایتا ندارم

نه اینطور نیست که همه درد حس کنن میگن اصل اینه درد نداشته باشی داشتی هم طبیعیه برای جا باز کردن رحم هست 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
نه اینطور نیست که همه درد حس کنن میگن اصل اینه درد نداشته باشی داشتی هم طبیعیه برای جا باز کردن رحم ...

اهاا خب خداروشکر. من چون هفته ای یبار هم ی قطره لک میبینم ترسیدم 

اهاا خب خداروشکر. من چون هفته ای یبار هم ی قطره لک میبینم ترسیدم

با دکترت برای لک بینی مشورت بکن شاید شیاف بده و استراحت رو داشته باش از توالت فرنگی استفاده بکن و گرمیجات هم نخور

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
با دکترت برای لک بینی مشورت بکن شاید شیاف بده و استراحت رو داشته باش از توالت فرنگی استفاده بکن و گر ...

اره شیاف میذارم و استراحت دارم