ما یه همسایه داریم که شوهرش چندماه پیش سکته کرد و از کار افتاده شده. سه تا بچه مدرسه ای داره .وضع مالی خوبی ندارن. بچه هاشم درس خون نیستن. مادره هم هیچ سوادی نداره که به بچه ها کمک کنه.حالا اینا از وقتی مدارس باز شده مدام در خونه ما هستن یعنی هر روز دفتر کتابشونو میارن که تکالیفشونو ما حل کنیم و بهشون کمک کنیم.ما خودمون بچه نداریم و حوصله بچه هم ندارم.دیروز شوهرم خسته اومده بود خونه خوابش برد.یهو اومدن در زدن شوهرم از خواب پرید حالش بد شد.خودم هر وقت ظهر خوابیدم اومدن در زدن از خواب پریدم. یکی دوبار در خونه بقیه همسایه ها رفتن با اینکه با اینا همزبون بودن ردشون کردن.از یه طرف عذاب وجدان میگیرم بگم دیگه نیان از یه طرف واقعا آسایش نداریم و اینکه تا آخر سال تحصیلی باید هر روز بیان در خونه حوصله شو ندارم.موندم چیکار کنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.