2777
2789
عنوان

خانوم هایی متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خستم واقعااا من مشکلم شوهر خودمه اینجور بهم بی احترامی میکنه و از خونه میزاره میره بعد من سنم ک ...

اشتی نکن....منت نکش.یمدت بی محلی کن....باهاش دهن به دهن نزار....حتما که نباید بری خونه کسی .حوصله ات سر رفت...برو نیم ساعت.قدم بزن برگرد.....دیدی آدم نمیشه.بیخودی خودتو افسرده نکن.جدا شو....مردی که جلو همه بهت بی احترامی می‌کنه.لیاقت...نداره...واسش بجنگی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

گف نبودی آرامش داشتم یه نگاه ملیح میکردی رد میشدی اون دنبال بهانس.. فقط باید به حرفاش لبخند بزنی رد بشی و بخودت برسی محل سگم نذاری.بیرونم نذاشتن نرو همون داخل خونه آرایش کن بخودت برس اون خودش میاد دنبالت

کیک بپز همه چی درست کن خودت بخور به اونم محل نذار

خدا یار باشد😍😍
جواب تو خود سوالت مخفیه. بهت گفته نبودی آرامش داشتم یعنی بودنت آرامششو به هم میزنه. مردا بیشتر از هر ...

عاره چون بی توقعم چون منو جایی نمیبره من هنوز ی تفریح باهاش نرفتم چون هرچی بهم میگه سکوت مکنم عاااره بخاطر همینه آرامشش بهم ردم بخاطر اینکه من نبودم راحت شبا پیش رفیقاش بود خوش میگذروند ولی به من رسید کار داره

تو خونه خودت بمون، به خودت برس و اصلا به روی خودت نیار ، غذا درست کن بخور تعارف کن بهش اگر اومد که بهتر اگر نیومد قشنگ برای خودت سالاد درست کن و بشین غذات رو نوش جون کن لباس های تمیز و مرتب بپوش و توی آرامش خودت باش نزار حالت رو خراب کنه و بیشتر از این هار بشه ، دست روت بلند کرد صندلی رو از زمین بردار و بکوب توی سرش طوری که نمیره و از خودت دفاع کن و ضعیف نباش ؛ داد بکش سرش و خفه اش کن نزار رو سرت هوار بشه اگر بفهمه ازش ترسیدی بیشتر بهت فشار می یاره 

خدای مهربان، به خاطر تمام نعمتهای خوبی که به من دادی سپاسگزارم ، عاشقتم
واقعا شما حرف نزنی نمیگن لالی ادم باشوهرش حرف نزنه با کی حرف بزنه😐😐ایشون کمک خاسته شما به تمسخر گر ...

من تنهام تو خونه ن رفیقی دارم ن  میزاره تنها جایی برم

هنوز بعد عروسی منو جایی نبرده میذم تا خونه مامانم و برمیگردم همین

همش میزنه تو ذوقم یه بار بهم نگفته چ خوشگل شدی بهم حرفا زشت میزنه میرنه تو سذ و صورتم بعد میره بیرون واقعا دلم شکسته دیگ

گف نبودی آرامش داشتم یه نگاه ملیح میکردی رد میشدی اون دنبال بهانس.. فقط باید به حرفاش لبخند بزنی رد ...

اون اصن نمیاد خونه ک ای چیزارو ببینه

شبا پیش رفیقاشه شام و نهارم میره پیش مامانش

عاره چون بی توقعم چون منو جایی نمیبره من هنوز ی تفریح باهاش نرفتم چون هرچی بهم میگه سکوت مکنم عاااره ...

احتمالا اگه حرفای اونو بشنویم اونم یه سری مشکلات دیگه تعریف میکنه و دلایل خودشو داره. سعی کن از بعد خودش به قضایا نگاه کنی

من تنهام تو خونه ن رفیقی دارم ن میزاره تنها جایی برمهنوز بعد عروسی منو جایی نبرده میذم تا خونه ماما ...

بهت حق میدم عزیزم خیلی خانومی ک تا الان باهاش موندی، با حرف زدن درس نمیشه بشینی باهاش حرف بزنی درمورد مشکلاتت،؟؟میدونم میگی باهام حرف نمیزنه و همش فراریه ولی جدی بگو و تهدیدش کن ک این اخلاقاتو درس کن وگرنه منو دیگه نمیبینی