2777
2789
عنوان

دوراهی طلاق

207 بازدید | 20 پست

من به همسرم خیلی وابسته ام در حدی که تلفونشو جواب نده نگران میشم استرس میگیرمو...

ولی باهم تفاهم نداریم گاهی احساس میکنم این همه دلتنگی و... همش یه حس یک طرفه‌ست 

خیلی دوست دارم جدا شم خسته شدم از این همه وابستگی و عشق یک طرفه (البته خودش میگه عاشقمه ولی من تو رفتارش نمیبینم) 

کسانی که تجربه جدایی دارین بگید بعد طلاق حس دلتنگی داشتین؟ تاچند وقت؟سخته؟ 

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم بهش فکر میکنم عشق یک طرفه سوختن یک طرفه خیلی سخته

بازم با یکی دیگه آشنا شی ممکنه اون تازه بدی هاش بیشتر باشه دلیل محکمی نیست 

از طرفی هم این چیزیه میشه با حرف حلش کنی

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

انقدر راحت به خودتون برچسب طلاق نزنید به خدا مطلقه بودن تو این جامعه جز عذاب و فشارچیزی نداره عجولانه تصمیم نگیرید

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

چرا جدا بشی ؟فقط واسه یه حس یه طرفه ... ببین همه توجه و عشقی که روی اون داری و بذار روی خودت بعد اونه که می یاد طرفت . من هم جدا شدم چون علاوه بر حس یه طرفه خیانت های پی در پی داشت . یا بعضی ها جدا میشن بخاطر اعتیاد . شما عجله نکن . اول خودتو بساز واسه طلاق وقت هست 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

نکن این کارو بعد طلاق مشکلات خیلی زیاده

خواهرم طلاق گرفته چون شوهرش هرزه بود و معتاد و بی عار و دست بزنم داشت طلاق گرفت اینقدر خانواده خودم اذیتش کردن که من گفتم کاشکی پیش همون نامرد میموند

حتما پیش مشاور برید و دقیق توضیح بدید و بر اساس تجربه ما تصمیم نگیرید. این تحربه شخصی منه. شوهر من عزیزم و دوستت دارم از ربونش نمی افتاد. اما روانشناس توجیهم کرد ولی یکی رو دوست داری خیانت نمی کنی، با اکیپ دخترها بیرون نمیری، زنت رو توی عسر و حرج نگه نمی داری، بی غیرت نیستی، برای دفاع از خودت آبروی زنت رو نمی بری... من دلم به همون عزیزم ها خوش بود و کارهاشو چشم پوشی می کردم. تا اینکه بی تاب عشقش شد و درخواست طلاق داد. بله بعدش خیلی سخته. ولی بعد از یه مدت طولانی الان هر وقت چیزی یادم میاد از خودم می پرسم اون لحظه که خندیدیم به یاد کی خندید، به یاد کی منو بوسید..‌ 

منم وابستگی‌ دیونه م کرده یه ماه پیش قرار بود بره درخواست بده ولی هنوز نداده ، منم ی ماهه خونه پدرمم ...

من دوشب قهر کردم ازش خبری نشد 

خودم برگشتم😑 دیدم غذا گرفته داره میخوره، من تو اون دو روز لب به غذا نزدم از ناراحتی 

دلیلشم برای نیومدن این بود که من مقصر نبودم که بیام😑

اصلا محبت و نازکشی بلد نیست

خسته شدم دیگه از سرکوب احساساتم

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤