2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم اشتباه بوده

258 بازدید | 26 پست

من چند تا دوره رفتم آموزش دیدم برای دوخت چیزایی مثل روسری ، انواع شال ، هد روسری ، و همین محصولات حجاب. 

توی فامیل هم فروش دارم . 

چند شب پیش یکی از اقوام توی جمع ازم خواست بهش رایگان آموزش بدم . 

اولش گفتم نمیتونم و وقت ندارم 

ولی بعدش که اسرار کرد گفتم من واسه یاد گرفتن دوره ها حلقه نشونم رو فروختم که برام خیلی با ارزش بود. واسه همین بهت معرفی میکنم پیش استاد خودم برو یاد بگیر من نمیییییییتوووووونم😑

انقد زنگ زده که ازت دلخورم شدم دارم دیونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شما بوده

برای آموزش هر مهارت باید بهاش رو پرداخت

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

خیلی بیخود کرده ازت دلخور شده بلاکش کن آدم سمی رو. مگه خون اون از خون تو رنگین تره که مفتی یاد بگیره ...

من واسه آموزشم شش میلیون هزینه دوره های حضوری و مجازی دادم واقعا نمیخوام همینجوری آموزش بدم اونم به آدمی که هر سال تحویل همو میبینیم😑